torstai 26. joulukuuta 2013

Tapsanpäivä

Heti tähän alkuun ensin tukkapäivitys. Kehitin aamulla kiireessä tälläsen lettikampauksen. Tukan väri tällähetkellä ihan kauhee. n. 15vuotta kun ollu musta, ja kesällä vaalennettu, niin nyt ois haaveena kasvattaa tuo oman värinen tukka takaisin. Joten sellanen projekti tässä meneillään, sen takia tukka harvoin auki, vaan tykkään ennemmin piilottaa ne nutturalle tai letille ;)



 Nyt ois joulupyhät vietelty, ja meni taas kerran ihan liian nopeesti :/ Tänään käytiin vielä mummin luona syömässä jouluruoat, ja nyt on niin ähky, että huomisesta on pakko taas alottaa dieetti ja palata ruotuun. Tää alkutalvi on muutenkin tullu lepsuiltua omasta normaalista treenirytmistä. Huomisesta lähtien tähän tulee muutos! :) eli palataan dieettiruokaan ja kovaan treeniin ;) saatampa tehdä yhden oman viestiketjun näistä treenihommista. Ajattelin ottaa muutaman kilon tiputuksen tavoitteeksi, ja pistää itselle jonkun "porkkanan" jotta se toteutuu varmasti ja todennäkösesti nopeempaan tahtiin.
 Eikä jouluna sitäpaitsi pidä laskea kaloreita, vaan nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Kyllä sitä kerkee sitten joulun jälkeenkin ;)

 KIITOS MURUSILLE IHANASTA JOULUSTA!

 P.S.tässä vielä kuva yhdestä itsetehdystä joululahjasta. Isännän ipadille säilytyspussi. neulottu sileällä neuleella, molemmin puolin "piilotaskuissa" ohuet vaahtomuovilevyt suojaamaan konetta, ja päälle ommeltu käsin vetoketju.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...