perjantai 4. toukokuuta 2018

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta.

Valmennus tapahtui etänä ja kaikki yhteydenpito asiakkaisiin sähköpostitse.
Tämä kuusi viikkoa oli vain alkua näille molemmille upeille ja motivoituneille ihmisille.

Haluan tarinan kuitenkin tässä vaiheessa julkaista, jotta näette miten hyvin voi saada tulosta jo lyhyessäkin ajassa jos on motivoitunut ja ohjeita noudattaa.

Mies asiakas oli 30v jolla pituutta 179cm.

Tässä kuuden viikon muutos;

painoa lähti - 5,5kg
hauis +-0
vyötärö -11cm
lantio -8cm
reisi -5,5cm
rinta -12cm


Tässä asiakkaan oma kertomus kuuden viikon jälkeen;

6viikkoa meni nopeasti.
Rupesi taas ajattelemaan ruuan tärkeyttä. Ennen tätä ruokavaliota, soin aivan miten sattuu, aamulla jotain päivällä hirvee määrä sitten seuraavaksi illalla taas kauhea määrä ruokaa. Nyt tämän ruokavalion ansiosta on liikkuminen taas helpompaa kun paino on pudonnut, nukun paljon paremmin ja rauhallisemmin, syke on laskenut. Herkullisesta ruuasta mitä ennen ajattelin pizzaa kebabbia jne ei ole enään sellaista pakkomiellettä että saatava nyt ja heti, enemmänkin on syönyt sen mitä on niin polttoaineena että mennään tällä eteenpäin enkä tarvitse sitä huonoa ruokaa. Tämä 6viikon reissu on ollut taas silmiä avaava ja tajunnut että tarvitsee liikuntaa ja säännöllisempää syömistä. Enemmän mittanauha sanoo tuloksia kuin paino. Kuten se että työhousut roikkuvat päällä tämän 6viikon jälkeen.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja laittaa kiloja pakettiin enemmän ja enemmän!


Kuvista näette muutoksen kuuden viikon matkalta.

Huikea tulos ja tässähän haettiin sellaista muutosta joka saavutetaan maltillisesti ja niin että tulokset sitten kestää.

Asiakkaalla matka vielä jatkuu kohti hänen omaa tavoitettaan ja olen  varma että tuolla motivaatiolla halutut tulokset kyllä saavutetaan.





Toisena asiakkaana oli 30v 170cm nainen.
Myös todella motivoitunut ja tahto saada muutosta.

Sama kuusi viikkoa tehtiin töitä näiden kuvien muutoksen eteen. Tässä muutos;

painoa lähti - 4,4kg
vyötärö - 9cm
lantio -5,5cm
hauis -2cm
rinta -5cm
reisi -4cm




Tässä asiakkaan omat kommentit kuuden viikon jälkeen;

En voi uskoa että kroppa näyttää ja ennen kaikkea TUNTUU näin paljon paremmalta vain 6 viikon jälkeen. On ihmeellistä, että näin nopeasti omat ajatukset omasta kehosta voi muuttua. Ennen olisin sanonut mun kehosta: laiska, läski ja heikko, nyt näiden kuuden viikon jälkeen sanon: vahva, terve ja arvokas.
Tämä ohjelma oli kuin tehty minulle, en etsinyt mitään pika-dieettiä, vain juuri elämäntapamuutoksen, pysyviä ratkaisuja.
Tämä ohjelma oli tosi helppo noudattaa, ei vaikeita laskelmia tai ihan kiellettyjä ruokia.
Tätä aion jatkaa loppuelämäni ja odotan innolla lisää tuloksia ja hyviä fiiliksiä!



 Vasemmalla näette tämän asiakkaan kuuden viikon muutoksen.
















Ja millä tämä kaikki tehtiin?! :)


Eli ensin molemmille asiakkaille tein asiakkaiden tietojen perusteella henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Katsottiin liikunnat kuntoon ja tueksi otettiin upeat wellness hyvinvointituotteet.

Koko valikoiman näet nettikaupastani;

https://fi.oriflame.com/wellness?store=KATILAITINEN


Eli meillä oli tämän valmennuksen aikana käytössä wellness pack joita löytyy oma naisille ja miehille. Pack sisältää kätevässä annospussissa omegat, monivitamiinin sekä astaksantiinin. Tuotteesta näet enemmän täältä;

naisten wellness pack

miesten pack

Näiden lisäksi otimme tueksi upean wellness shaken. Makuina on mansikka, suklaa vanilja ja protein blend joka on maustamaton. Tästä voit enemmän lukea täältä;

Protein blend

Shake on ruotsalaisen sydänkirurgin Stig Steenin suunnittelema tuote, joka on alunperin kehitetty leikkauspotilaille. Tarvittiin tuote joka on laadukas, luonnollinen sekä tarpeeksi ravitseva leikkauspotilaille jotka eivät saaneet syödä kiinteää ruokaa. Tuote on kehitelty Igelösan tutkimuskeskuksessa Ruotsissa.
Kun tuote huomattiin toimivaksi ja sana kiiri eteenpäin niin Oriflamen perustajaveljekset kiinnostuivat tästä ja pääsivät sopimukseen, että tuote tulee myyntiin Oriflamen wellness valikoimaan. Tuote ei siis ole Oriflamen oma tuote vaan Oriflamella on yksinoikeus tämän jälleenmyyntiin.

Tässä valmennuksen aikana asiakkaat käyttivät yhden annoksen päivässä ruokavalion tukena. Nämä tuotteet eivät ole mitään "pussikeittodieettejä" joilla korvataan päivän aterioita. Ovat mainioita esim aamupalan yhteydessä, välipalana kiireessä jos ei meinaa muuta ehtiä napata, iltapalalla, treenin yhteydessä. Myös protein blend (ja miksi ei muutkin) sopii mainiosti leivontaan jauhoja korvaten. Olen tehnyt erilaisia suolaisia ja makeita piirakoita, kakkuja, lettuja, vohveleita sekä monia smoothieita.

Kyselkää hei ihmeessä lisää jos tuotteet ja valmennus kiinnostaa.
Tuotteet pääset tilaamaan NETTIKAUPASTANI mutta jos kokonainen valmennus kiinnostaa niin pistä viestiä joko http://www.sportti-isku.fi/yhteystiedot/ kautta TAI facebookissa julkisten sivujeni kautta TÄÄLTÄ

Ja miulla on myös alkamasa nyt vielä toukokuun aikana valmennus joka kestää 12vk ja mukana nämä tuotteet sekä kaikki pt palvelut. Jos se kiinnostaa niin kysele ihmeessä lisää ja toimi nopeasti jotta ehdit mukaan.

Lähdetään yhdessä toteuttamaan myös siun unelmia!




1 kommentti:

  1. Sain sinulta pyynnön tulla vasta vierailulle blogiisi. Toivottavasti tämä on nyt oikea blogi.
    Monenlaista rautaa sulla on tällä hetkellä tulessa.
    Uskomattomia muutoksia nämä henkilöt olivat saaneet aikaan sinun avustuksellasi.
    Minäkin olisin tuollaisen tarpeessa. Kun minulla leikataan ensi kuussa selkä ja kun olen siitä muutaman kuukauden kuntoutunut , tuollainen olisi minulle tarpeen. Painoa on pakosti tullut lisää kun ei ole pystynyt liikkumaan ja lihaskuntokin on huono. Pitää katsoa mitä täällä on tarjolla.
    Rauhallista pääsiäisviikkoa sulle.

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...