sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Unelmatyö

Onko työtä jossa onnistumisista palkitaan sekä saat tekemästäsi työstä kiitosta?
KYLLÄ!

Monessakin eri firmassa työskennelleenä ei mikään vedä vertoja nykyiseen.

Yleisesti verkostomarkkinoinnista on ihmisillä todella negatiivinen mielikuva ainakin sosiaalisen median keskusteluja seuranneena.
Mikä on kyllä sääli, koska itselle ainakin tämä työ on mukavaa ja luontevaa.

Se, että palkka tietenkin määräytyy tehdystä työstä motivoi entistä enemmän panostamaan omaan työhön. Jatkuvasti kehittämään omaa toimintaa ja keksimään uusia toimintatapoja.

Jostain syystä ihmisten "inho" verkostomarkkinointiin johtuu yleisesti ajatuksesta, että se on jonkinlaista pyramidihuijausta. Tähän lauseeseen törmää usein. Varmasti myös tälläistä toimintaa on, mutta on sääli ettei oteta enemmän selvää eri firmojen toimintatavoista vaan yleistetään kaikki toiminta sellaiseksi.


Itsehän toimin senior myyntipäällikkönä Oriflamella. Tottakai tässäkin rakenne menee niin, että minun "yläpuolellani" on ihmisiä ja tulot määräytyy sen mukaan.
Mutta, mitään et saa jollet myös itse tee työtä. Vaaditaan tulosta ihan jokaiselta. Pelkästään toisen menestyksellä et pääse ratsastamaan.



Myös se on tässä ihanaa että voit itse määritellä omat työajat sekä ajan jota sinulla on tähän käyttää. Tottakai tulos yleensä kulkee käsi kädessä sen kanssa paljon aikaa käytät.





Tässä kuvissa muutamia omia Oriflamelta saamia palkintoja ihan nyt kk sisään. Vuosien varrella niin paljon että kaikkea ei edes muistaisi. Eikä tässä suinkaan ole kaikki. Lahjakortit ovat kovasti lämmittäneet mieltä, kun saa itse päättää mihin summan käyttää.


Kaikista upeimpana on tietenkin kesäkuussa oleva Välimeren risteily johon avec pääsee mukaan. Kahdella palkintoreissulla olen jo ollut, Rhodoksella ja Dubaissa. Molemmat olleet ihan mielettömän upeita reissuja. Joten tästäkin tulee varmasti ikimuistoinen reissu.

Suurkiitos Oriflame, olen onnellinen kun olen mukaan lähtenyt! Päivääkään ei vaihtaisi pois ja innolla odotan kaikkea tulevaa!!



Onko siulla työ josta saat kiitosta? Työ jossa onnistumisista palkitaan? Koetko itse että oma työsi huomataan? Entäs se tärkein, oletko itse tyytyväinen omaan työhösi? 

Olisi kiva lukea Teidän tarinoita ja kokemuksia. Kerro ihmeessä omasi kommenttikenttään.
 Itse nyt 20 vuotta työelämässä olleena tämän hetkinen saa kyllä parhaat pointsit!

ENERGISTÄ ALKAVAA TYÖVIIKKOA KAIKILLE!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...