torstai 8. helmikuuta 2018

Uudenlaisen arjen äärellä


Tammikuussa alkoi itsellä ihan uudenlainen arki.
Entinen kiireinen työelämä vaihtui opiskelijan ja yrittäjän arkeen.
Nyt kun on kk takana voi tästä jo vähän kirjoitella tänne blogiinkin. Alussa oli aikamoista totuttelua. Päivätyö jäi pois eli sen osalta vapautui viikosta vähintään 37,5h. Mutta tietenkin opiskelu vie aikaa. miulla koululle vielä matkaa noin 30-40min eli päivästä menee tunnin verran matkoihin.
En ole kyllä tuota matkaa kokenut ongelmana kun ei koulua kuitenkaan ole ihan viittä päivää viikossa. Vaihtelevasti 2-3pv.
Olen ajomatkoilla yleensä mietiskellyt päivällä oppimiani asioita ja tehnyt yhteenvetoa päivästä.





Olen tykännyt opinnoista tosi kovasti. Eihän kuukaudessa saa kuin pintaraapaisun tulevaan mutta mielessä pyörii kyllä jo paljon ideoita joita näistä opinnoista voi ottaa tulevaan ja yhdistää hyvinvointivalmentajan & personal trainerin työhön.

Todennäköisesti jonkunlaista uutta aputoiminimeä täytyy sitten muutaman vuoden päästä harkita näitä töitä varten. Voi olla ettei tuo Sportti-isku välttämättä houkuttele esim kasvohoitoon :) HEH!
Mutta näen kyllä nämä kaikki vartalonhoidot ehdottomasti tukemaan terveellisen elämän tavoittelua. Ja kyllä siinä lähes aina myös on ulkonäköön kohdistuvia tavoitteita kun pudotetaan esim painoa niin näillä saa niihin lisäapua sitten.

Aika näyttää mitä kaikkea sitä omaan yritystoimintaan tulee näistä opinnoista otettua.

Olen nauttinut tässä uudessa arjessa myös siitä, että on taas ollut aikaa treenata. Aikaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista entistä enemmän.

Pari vuotta kun on treenannut pääosin kotona, on ihana silloin tällöin ehtiä myös salille. Vaikka niitä tuloksia saa kotona ihan samalla lailla niin onhan se vaihtelua. Ja omaa rauhaa.





Mutta tosiaan opintojen lisäksi olen nyt sitten myös tätä yritystoimintaa koettanut laajentaa sen verran mitä aika antaa myöten.
Kuten ennenkin miulla ideoita on enemmänkin mutta ihan kaikkea ei ehdi.
Aina on työpöydällä lappunen johon kirjoittelen niitä "sitten joskus" ideoita. Kunhan on aikaa...

Kyllä tää yrittäjän elämä on nimenomaan sit yrittämistä, mikään ei ole niin varmaa kuin palkkatyössä mutta kyllä tästä nyt on jo kk aikana löytänyt niin paljon hyvää, että tykkään!

Pääsee oikesti toteuttamaan täysillä itseään. Työajat voi muokata omien menojen mukaan ja joskus kesken töiden lähteä vaikka juoksulenkille ja palata taas työnpariin energisempänä.

Kävimme tuossa tammikuussa Oriflamen edustustehtävissä Lappeenrannan kehruuhuoneella, häämessuilla. Yllä oleva kuva on sieltä.
Nyt on jatkossa enemmän aikaa näihin tälläisiin tapahtumiinkin kun ei ole niin sidottu sinne omaan päivätyöhön.
Joten jos siulla on mielessä joku tapahtuma missä Oriflame voisi olla esillä, tai haluat järjestää kutsut esim kotonasi niin pistä miulle viestiä. Tulen mielelläni paikalle.

Joten näihin tunnelmiin päättää tuleva kosmetologi. Kuulette varmasti tästä lisää. Koetan myös jatkossa jakaa ideoita ja vinkkejä Teille tähän aiheeseen liittyen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...