sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Muovikalusteiden maalaus

Kun nyt on taas uusi perheenjäsen tulossa, sen jälkeen meitä onkin jo 5 täällä kolmiossa. Olen viime viikkoina miettinyt tätä huonejakoa ja huoneiden järjestystä, ja kun pienemmät lapset nukkuu meidän kanssa samassa makuuhuoneessa, tajusin, että nuo lelut taitaa nyt jäädä pysyvästi olohuoneeseen.
Siellä on pieni leikkinurkkaus, jossa iso Brion junarata tuossa Ikean muovisessa säilytyslaatikossa, ja sen ympärillä nuo penkit. Ajattelin ensin, että hävitän ne kokonaan, koska sattuivat hyvin lastenhuoneen väreihin, mutta ei enää olohuoneeseen. Seuraava ongelma oli kuitenkin tuo kyseinen junarata, joka ei mahdu mihinkään ilman tuota pönttöä, ja onhan tuossa muutenkin lasten kiva piirrellä ja askarella oman pöydän ääressä :)

Rupesin googlettelmaan muovimaaleista, ja löysin muutamia juttuja missä ihmiset oli onnistuneesti maaalanneet muovikalusteita. Kävin sitten Prismasta kysäsemässä ja suositteli tälläistä UNICA, ulkokalustemaalia. Sanoi, että se ei aina välttämättä tartu hyvin, mutta on ainut maali mikä muovikalusteisiin saattaa jäädä.

Ajattelin sitten testata :)

Ostin tuota perus valkoista, sekä toisen purkin mustaa, joka piti sävyttää maalinsävytyskoneella.
Hintaa oli n. 12e purkki.

Tässä kuvassa kalusteet ovat kerran maalatut. Annoin kuivua melkein vuorokauden ja maalasin toisen kerran. Maali levittyi hyvin, ja mielestäni peitti tosi hyvin jo ekalla kerralla. Toisella kerralla lähinnä paikkailin omia virheitä :P
Tässä lopputulos, olen itse tosi tyytyväinen. Kannen kanssa tuli pieniä ongelmia, kun siellä olikin pieni läiskä mikä ei ollut vielä täysin kuivunut, ja kun sen olin kääntänyt, siihen jäi pieni pala sanomalehteä. Kun sen rapsuttelin, ja maalasin sen kohdan uusiksi, mielestäni siihen jäi näkyviin pieni läiskä. Tahtoisin saada täydellistä jälkeä :D Mutta hyvin menevät lasten leikeissä, eikä sitä läiskää näköjään tässä kuvassa edes näy :)
Ja melkein voisin vannoa, ettei tuo kansi ole kauan valkoinen, kun sen päällä leikitään, maalataan ja piirretään. Joten ei ole niin justiinsa, lasten käyttöönhän nämä tulivat :)

Kuitenkin kokonaisuutta kun katsoo, sopivat paljon paremmin meidän olohuoneeseen kun ne vanhat sinivihreät :) Olen tyytyväinen. Ja nyt kun katsoo kokonaisuutta, niin ehdottomasti seuraava projekti on tuo arkun maalaaminen. Se on venynyt sen takia, kun en ole osannut päättää, tuleeko siitä vaalea vai tumma.. hmm.. enkä kyllä tiedä vieläkään! :D Se pitää nyt ratkaista lähipäivinä, jotta pääsen hommiin!


Ja kun tämän viestin alussa nyt puhuttiin tästä uusimmasta tulokkaasta, niin tässä linkki tuohon miun raskausajan ajatuksia osioon ;)
http://onnenhetkia09.blogspot.fi/p/blog-page_3467.html

Kuumaa ja aurinkoista kesäpäivää kaikille!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...