sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Sunnuntai-illan mielitekoja


Pitkin päivää on tehnyt mieli kaikenmaailman herkkuja ja samalla laiskottanut enemmän kuin aikoihin. Lähes koko päivä tuli makoiltua tekemättä mitään, mutta onneksi iltaa kohden rupesi energiaa taas löytymään :) En olekkaan aikoihin leiponut, koska silloin niitä tulee sitten syötyä enemmän kuin olisi tarvis ;) Oon nyt raskausaikana koettanut olla aika tiukkana omien syömisten kanssa.

Mutta välillä pitää tehdä poikkeuksia :)

Päätettiin poikien kanssa, että tehdään mansikkakakku ja samalla ajattelin pitkästä aikaa tehdä pizzaa. Tuli tehtyä kahta erilaista; jauheliha-pepperoni-tomaatti-feta sekä kinkku-ananas-aurajuusto-pepperoni ja tietenkin molempiin jalapenoja ;)

 Mansikkakakun kanssa laiskoteltiin ja ostin valmispohjan. Väliin tehtiin itse blenderillä mansikka-banaani sosetta, sekä kermavaahto-rahkaseosta. Rahkana käytettiin mansikka-raparperi maustettua rahkaa. Päälle tietenkin tuoreita kotimaisia mansikoita :) ja koristeeksi muutama sitruunamelissan lehti omalta pihalta!

Kyllä mein nyt kelpaa, ei muuta kun herkuttelemaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...