lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäloma ja kesäkuulumisia


Pitkästä aikaa blogin kimpussa! Oon mie käyny tuonne raskausosioon viikottain jotain kirjottelemassa, mut en mitään isompaa.

Täältä pääset suoraan raskausosioon;
http://onnenhetkia09.blogspot.fi/p/blog-page_3467.html

Eilen siis vihdoin alko miun kesälomat ja sit tästä jatkan suoraan äitiyslomalle. Ensimmäinen päivä takana ja sain varaston siivottua kokonaan. Huomenna kirpparille kauppaa tekemään. Ajattelin, että tuo varaston siivoominen on se inhottavin homma niin hoidan sen heti alta pois :)

Ja samalla sain tehtyä tilaa talveksi vaunuille varastoon ja katsottua vauvan vaatteet läpi. Otin jo sisälle pesuun 50-60senttiset :)

Hain tänään myös äitiyspakkauksen postista, ihania pieniä vaatteita! Toppapuku oli miusta tosi kivan värinen, mutta en kyllä ymmärtäny tuota tekstiä mitä siinä lukee kun tarkempaa katto :D
siinä lukee; "sinä senkin syli-hassu. Hyppää, hyppää hytkytassu, hyppää hyppää hytkymassu"
no joo, ehkä sitä ei tuu niin tarkkaan kateltua :P



Lomaa aloteltiin eilen ihan rauhallisissa merkeissä kotona. Kotona oli tehty valmiiksi kahta erilaista salaattia ja siihen lisäks mm. vuohenjuustoa, kananmunia, tuoretta leipää ja ihanaa balsamicokastiketta. Kyllä oli herkkua!


Ajattelin laittaa kuvia näistä miun yrteistäkin taas kerran kun kasvavat niin älyttömänä hyvin :)
Noista basilikaa, ruohosipulia, pinaattia ja salaattia tulee lähes päivittäin käytettyä ja leikeltyä noista. Ja ne kasvaakin sit muita paremmin kun niitä käyttää koko ajan :)

Ja pakko laittaa kuva myös tuosta mansikasta :D en ois ikipäivänä uskonu, että saan sen ruukussa kasvamaan, mutta siellä niitä mansikoita vaan on tulossa ;) jesjes! Vielä kun saan lapset malttamaan ja odottamaan et ne on kypsiä!


Huomenna tosiaan suunta kirpparille, sitten ens viikolla aion kyllä maata auringossa kun kelit vihdoin parani :) ja lukea kirjoja. Sitten vois jossain vaiheessa suunnitella sen leluarkun maalaamista mistä on jo pitkään ollut puhe sekä palata nukkekodin pariin.

Mukavaa aurinkoista kesäviikonloppua kaikille! Täällä ollaan tosi rentoutuneissa fiiliksissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...