lauantai 2. elokuuta 2014

Valmistautumista vauvan tuloon



Eilen iski sellanen fiilis, että miksi sitä ei jo voisi ruveta vauvan tavaroita katsomaan valmiiksi. Vaikka onhan tässä vielä kuutisen viikkoa, jos laskettuunaikaan asti mennään.
Ajattelin kuitenkin, että miksi en nyt laittaisi valmiiksi jo osaa kun on intoa ja jaksamista touhuta.
Päätettiin sitten eilen nuoremman pojan kanssa sänky kasata. 2v poikani haki omat työkalut ja oli niin innoissaan apuna rakentamassa ;) Puhua pälpätti koko ajan miten hän on iso poika ja hän on rakennusmies. Ja kun sänky saatiin valmiiksi, sinne pitikin tehdä hälle itselleen pesä :D Sinne se sitten nukahti yöunillekkin, jouduin sieltä kantamaan omaan sänkyyn. Iso poika ja tahtoi vauvan sänkyä testata ;)


Pesin ja silitin myös vauvan petivaatteita. Äitini on reilu 10v sitten ommellut tälläisen violetin päällisen tuohon äitiyspakkauksen laatikkoon. Meillä molemmat pojat on ensimmäiset viikot nukkunut tuossa laatikossa; turvassa muulta maailmalta :P kun ovat vielä niin pieniä. Ja ajattelin nyt uusimmankin tulokkaan ensin nukuttaa samaisessa laatikossa, ja sain laittaa äitini tekemän ihanan päällisen paikoilleen.


Se herättää monia muistoja ja tulin jotenkin tosi hyvälle mielelle kun sain sen paikoilleen. Kohta siellä tuhisee pikkanen vaavi <3


Siellä se peti nyt odottelee isoveikan nallejen kanssa uutta tulokasta. Se voi olla, että nuo täytyy vielä muutaman kerran siirtää edestä ja tehdä juniorille maja tai pesä :D

Ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, äiti & isi sai hyvän säilytyspaikan käsipainoille ja punteille vauvan sängyn alta :D
Tällästä tää on kun ei oo ihan liikaa tuota säilytystilaa, mutta sopu sijaa antaa ja hyvin myö tänne mahdutaan ;)


Ajattelin jos tänään jatkais pikkuhiljaa ja rupeis noita vauvan vaatteita pesemään valmiiksi kaappiin. Eihän niilläkään kiire ole, mutta ovatpahan sitten valmiina.

 Muuten ei vauvan vaatteita tarvitse hankkia kun otettiin äitiyspakkaus ja on vanhoja tallessa, mutta jos nyt tällä kertaa tulisikin tyttö, niin ehkä on jotain pinkkiä ostettava ;) ja jos poika niin ehdottomasti kaikki on valmiina.
Aiemmat niin poikamaisia, mutta sen näkee sitten ensi kuussa. 


Tein tuossa ostoslistaa mitä uutta tulokasta varten pitää hankkin niin näytti mukavan lyhyelle koko lista kun on valmiina niin paljon kaikkea.
Listalle tuli;
*muutama tutti
*valmiiksi muutama äidinmaidonkorvike purkki
*tuttipullon suuosia & ehkä 1 uusi pullo
*pieniä 1 tai 2 koon vaippoja
*pulloharja

Joten mukavan vähän hankittavaa, ei ole iso menoerä. Uudet rattaat menin kyllä jo varaamaan kirpputorin kautta, mutta maksoivat vain 40e :) Huomenna saamme ne. Olin ensin ajatellut, etten kaksostenrattaita hanki ollenkaan, mutta tää meidän 2v juniori kuitenkin vielä viihtyy rattaissa, niin helpompihan se on sitten kahden kanssa kulkea kun saa molemmat kyytiin. Meillä on yhdistelmävaunuissa pehmeä kantokoppa, niin ajattelin, että vauva on siinä helppo nostaa sitten näiden kaksostenrattaiden kyytiin :) Katsotaan mitä vanhempi poika sanoo ja suostuuko kyydissä olemaan, mutta ei nuo hinnalla ole pilatut, olivat kuitenkin kuvassa ainankin ihan siistin näköiset.

Tässä vielä linkki raskausosiin, kun päätinkin tämän kirjoittaa ihan tänne pääsivulle ;)

http://onnenhetkia09.blogspot.fi/p/blog-page_3467.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...