sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syksyinen metsäretki ja jätsikoneen testailua


Käytiin tänään parin tunnin kävelyreissulla pienemmän pojan kanssa ja tässä mein saalis :)
Lähdettiin kyllä punaisia lehtiä etsimään, mutta ei niitä vielä ollut paljon. Eli pitää odottaa pikkasen lähemmäs syksyä, mutta silti löydettiin vaikka mitä muuta ihanaa. Punaisia mustikanvarpuja, pihlajanmarjoja, tammenterhoja ym.


Tuli sitten niistä väsäiltyä kaikenlaisia "koristeita" pitkin kämppää :D joten niistä kuvia alla. Syksy on kyllä mukavaa aikaa, ulkona oli ihana kävellä kun ei ollut hiki koko ajan ja metsässä oli ihana syksyinen tuoksu :)



















Ja eilen tuli heräteostoksena ostettua Biltemasta jätskikone, maksoi huimat 12,99e. Joten ajattelin, ettei tuosta kauheeta tappiota tule vaikka ei niin paljon käyttöä olisikaan :)
Tehtiin peruspohja käyttöohjeessa olevan reseptin mukaan, johon tuli kuohukermaa maitoa ja sokeria. Kaapista löytyi Marianne-rouhetta ja pakkasesta mansikkaa joten pistettiin niitä mukaan.
Ja hyväähän siitä tuli :P Pikkasen ois ehkä saanut olla vielä jäykempää, mutta tuon hintaseks laitteeks oon ihan tyytyväinen :)



Eihän tuo kone kooltaan kauheen suuri ole, joten ei sillä kauheen isolle porukalle tee jäätelöä. Mutta meille jokaiselle neljälle sai pienet annokset. 

Namskis!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...