sunnuntai 17. elokuuta 2014

Puuarkun uusi ilme

Tässä kuva vielä siitä mistä lähdettiin liikkeelle
VIHDOIN SE ON VALMIS!

Eli arkku josta on jo monesti ollut puhetta miun blogikirjotuksissa :D

Ensimmäisen kerran näköjään jo tammikuussa kun oon sen saanut;
http://onnenhetkia09.blogspot.fi/2014/01/tan-vuoden-eka-pikkasen-isompi-projekti.html

Joten oli jo korkee aikakin saada se valmiiksi :D

Suurin haaste oli kun en tiennyt tuleeko siitä valkoinen vai musta :)

Päädyin valkoiseen, ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen :)


Käytin tässäTikkurilan Kiva- sävytettyä lakkaa. En tahtonut siihen täysin peittävää maalipintaa. Kun olin ensimmäisen kerroksen maalannut/lakannut, iski epätoivo, ettei tästä tule mitään. Mutta nyt valmiina, siinä on 4kerrosta ja jälki on sellainen kuin toivoinkin. Otin alkuun nuo kahvat irti niin sain reunat helpommin maalattua. Reunakohdat oli mielestäni hankalia ja jäi kyllä vielä parantamisen varaa lopputuloksessa. Mutta päällisin puolin ihan jees ja olen tyytyväinen, hieman ehkä tarkkaavaisuutta ja enempi keskittymistä ensi kerralla ;) heh!
Maalasin aina 1kerran ympäri ja vetelin sen jälkeen pienellä telalla jäljen tasaiseksi. Tuo alakuvassa oleva lakkapurkkihan ei riittänyt kuin n. 1,5kerrokseen, joten jouduin ostamaan vielä toisen ja isomman purkin. Tässä pienemmässä taisi olla muutama desi ja isossa 0,9l. Eli reilu litra meni, ja sisältä on lakattu vain 2krt joten jos lakkaa olisi jäänyt jäljelle, oisin sisältä lakannut vielä pari krt.

Hintaa 2purkille tuli n. 30-35e.



Mutta tässä se nyt on valmiina!! :)

Ja seuraavassa kuvassa leikkinurkkaus valmiina, tykkään tästä niin paljon enemmän kuin aiemmasta sinivihreestä :) Nythän tässä vaan jatkuu sit sisustusvimma ja mein olkkari tarvii uuden TV-tason ;) Mattokin olisi kiva vaihtaa uuteen. Kävin sentään nykyisen valkoisen pesemässä pari viikkoa sitten, joten eiköhän tuo vielä kelpaa. Mutta näitä pitää jäädä suunnittelemaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...