perjantai 30. tammikuuta 2015

Banaanilettuja & muuta hömppää


BANAANILETUT, varmaan jokainen on kuullut niistä. Tai hieman muunneltuna proteiiniletut. No mie en ollut! Nyt kun on menossa reissua varten tiukka dieetti (jonka onnistumisesta kerron kohta lisää) niin näähän on ihan loistava keino pikkasen helpottaa omaa makean nälkää ja menee hyvänä välipalana tai miks ei vaikka aamiaisena.
Laitoin lettujen päälle hieman maustamatonta rahkaa, sekä marjoja pakastimesta ja pikku lusikallisen paikallista Ukko-Pekka hunajaa. Pirun hyvää vaikka itte sanonkin ;)

Tein ne tuolla valurautapannulla, kun olin kuullut että nää on vaikea kääntää, niin ajattelin pienien olevan helpompia kuin isolla teflon pannulla. Miun mielestä paistaminen onnistui ihan hyvin, no problemos :D

Eli laitoin tuohoon määrään mikä kuvassa näkyy niin 2 banaania ja 4 kananmunaa. Sauvasekoittimella sekaisin ja pannulle. Helppoa kuin mikä. Itse lisäsin vielä ripauksen vaniljasokeria sekä kanelia taikinaan.

Paistamiseen nyt joutui väkisin käyttämään hieman öljyä, mutta ehkä siihen määrään ei dieetti kaavu :)
ja P:S. en syönyt itse tuota koko läjää :D



Ja kerran nyt ruoalla aloitettiin niin jatkan dieettijutuilla. Nää miun blogikirjoitukset on muutenkin sellaisia, että periaatteessa tässäkin kirjoituksessa ois aiheita jo vaikka kolmeen eri kirjoitukseen. Mutta tässä elämäntilanteessa kun ei jää ihan kauheesti ylimääräistä aikaa koneella niin yhistelen näitä mielessä olevia juttuja.
Aloitimme siis reissukavereiden kanssa tän tiukan loppukirin kun reissuun oli jäljellä 41päivää. No alkuun menikin tosi fine, mutta muutamia pahoja lipsahduksia on tullut. Irtokarkkia esim. on tullut pari kertaa syötyä. NE ON VAAN NIIN HYVIÄ! Mutta alussa pystyin olla niin tiukkana, että jopa kahdet synttärit onnistuin pysymään tiukkana enkä edes mennyt kahvipöytään, se on jo aika hyvin ;) Hämmästyin itsekkin. 
No, nyt on Mexicoon jäljellä enää 14 päivää ja nyt vajaa viikko oltu taas tosissaan tiukkana. Kyllä nää viimoset päivätkin menee, uskoisin. Tässä on välissä yksi iso Oriflame tapahtuma jossa on tarjolla ruokaa ja juomaa, sen päivän olen jo etukäteen päättänyt antaa itselleni "vapaapäiväksi". 
Mutta muutama kilo on painoa lähtenyt, niin oon mie jotain tehnyt oikeinkin ;)

Meillähän oli tässä koko reissun suhteen taas kerran mutkia matkassa. American Airlines meni muuttamaan reittilentojaan ja sieltä ei enää samanlaista yhdistelmää saatu kuin aiempi. Mutta onni onnettomuudessa, nyt lähdemme vuorokautta aiemmin ja yövymme yhden yön Los Angelesissa. Ei se ole huono sekään. Innolla odotan. Muutenkin reissua varten lupa-asiat kunnossa, ja muutkin suurimmat järjestelyt. Jospa sitä jo ensi viikolla hakisi matkalaukun sisään ja rupeisi fiilistelemään pakkaamista. Ihania kesävaatteita mitkä ei viime kesänä raskauden takia mennyt. Niin siistiä päästä niitä nyt käyttämään :)

Kauheen kova matkakuume jo päällä, mutta onneksi nää päivät menee kuin siivillä kun koko ajan touhuttavaa.

Sitten sitä muuta hömppää mitä otsikossa lupasin ;)

Olin viikko sitten Oriflamen ihonhoito- ja meikkauskurssilla. Oli tosi mukavaa ja opettavaista. Ihonhoidosta kyllä lähes kaiken tiesinkin mitä käytiin, ja itse olen tosi tarkka ja huolellinen oman ihonhoidon suhteen. 
Meikkauksessa sen puoleen olen aina tehnyt meikin lähes samalla lailla. Nyt tuli harjoiteltua luomivärin sekä huulipunan käyttöä, joita en itse ole käyttänyt oikeestaan koskaan. 

Voin näistä aiheista tehdä joskus lisäjuttua kun ajan kanssa ehin treenailemaan eri väreillä :)

Tässä kuitenkin kuvat uudenlaisesta lettikampauksesta jonka silloin tein. Ranskalainen letti, josta lopun laitoin ponnarille. Nopea ja helppo, ja mielestäni ihan kivannäköinen.







Tässä myös kuvat itsestäni ennen ja jälkeen meikkauksen. Harmi kun nää on niin huonot. Ois pitänyt olla joku muu ottamassa ne kuvat eikä itse ;) Koska ei tuosta jälkeenpäin otetusta näe oikeastaan edes koko luomivärejä, mutta kokonaisuus on hieman erinäköinen kuin ilman meikkiä ;)




Mie taisin jo aikoja aikoja sitten luvata parantaa näissä kuvissa. Ruveta käyttämään järkkärikameraa ja oikeesti panostamaan kuviin. No tässä arjen kiireessä sitä kuitenkin nappaa ensimmäisen laitteen mikä käteen sattuu ja sillä räpsii kuvia. Pahoittelen! Ja näitä omia juttuja katsellessa, ehdottomasti tahdon tässä asiassa parantaa. Joten kun tuo mein neiti pikkasen vielä kasvaa ja saan enemmän aikaa omille jutuille, lupaan tehdä parannuksen tässä asiassa ;)

Ehkä kirjoittelen vielä ennen MEXICOA tai sitten sen jälkeen, nähtäväksi jää ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...