sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Jakkaran uusi ilme ;)

Tää jakkara on ollut meillä niin kauan kuin muistan. En tiiä sen oikeeta alkuperää, että onko ollu meidän äidillä jo lapsena vai onko hankkinut jostain kun olen itse ollut pieni. Muistelisin, että se on ollut alunperin äidin oma tekemä, mutta tästä ei mitään varmuutta! No kuitenkin, äitini maalasi vuosia takaperin sen vaaleansiniseksi, ja kun se vuosia sitten jäi meille on se pojan huoneessa pyörinyt, mutta ei ole oikein koskaan sattunut väreihin.

Mietin jo aikoja sitten, että se pitäisi maalata ja nyt vihdoin sain aikaiseksi :)

Meillä on pieni hiomakone, joten vetäsin penkin ensin sillä läpi. Alta paljastui sinisen lisäksi punainen maalikerros :)

 Sen jälkeen maalasin jakkaran 2krt puolihimmeällä kalustemaalilla.


Kuvien laatu on valitettavasti taas aika surkeeta, mutta eiköhän niistä ajatus tule ilmi ;)
Jakkara sai paikkansa olohuoneen nurkasta, uuden korin luota. Katsotaan mitä koriin aikanaan päätyy ;)


Päätin myös tänään vihdoinkin istuttaa yrttien siemeniä kevättä ja kesää varten. Se olikin varsinainen älynväläys 2-vuotiaan kanssa ;) multaa on varmasti enemmän lattialla kuin ruukuissa ja voin vannoa, että näiden yrttien selviäminen/kasvaminen ei jää ainankan kiinni kastelusta ;) Puhuin hetken puhelimessa kesken istutushommien, niin reipas pikkuapuri oli kaatanut puoli pullollista vettä näihin :D saa nähdä kasvaako näistä mitään. Vasemman puoleiset ovat ukin aiemmin tuomia paprikantaimia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...