lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lauantaipäivän maalailuja

Ihana vapaapäivä ollut! Olin tänään reipas jo heti aamusta
ja kävin juoksemassa sekä siivosin, niin jäi sitten koko vapaapäivä lasten kanssa touhuiluille sekä omille projekteille ;)
Lähdimme aamupäivästä kaupungille pyörimään. Kävimme mm. kirjastossa, lounaalla ja kirppiksellä. Sieltä matkaani tarttuikin tälläinen pieni hyllykkö. Pakko oli kaivaa heti kotiin tullessa loput valkoiset maalit ja ruveta maalailuhommiin :)  Kirppiksellä oli muitakin kivoja sisustustavaroita, mutta mielestäni tosi monella oli ihan liian kallis hinta kirppistavaraksi, oli vähän kadonnut se kirppismyynti ajatus. Mutta sentään jotain löysin ;)


Maalasin laatikoston 2 kertaa ja se kerkesikin jo illaksi kuivaa ja pääsi paikalleen. Laitoin sen vessaan ja noihin söpöihin pikkulaatikoihin omat korvikset sekä hiuspinnit, ponnarit ym. pikkutavarat jotka aiemmin vain pyöri ison laatikon pohjalla :)

Aloitin tänään myös pitkään suunnitteilla olleen jakkaran maalauksen. Siitä enemmän huomenna, jos ehdin sen saada valmiiksi.


5 kommenttia:

  1. Hinnat on kyllä oikeesti välillä ihan uskomattomia kirppiksellä, likasia ja tosi huonokuntosia lastenvaatteitakin ja hinta jopa 75% uuden hinnasta ni terve :D Onneks jotkut osaa hinnotellakin niin tekee aina löytöjäkin :) Huomenna pitäs lähteä kattomaan Savonlinnan kirppistarjontaa :) Kivan näkönen tuli tosta laatikostosta! :)

    VastaaPoista
  2. Joo kun suurimmassa osassa tuotteita on ihan hävinny se kirppismyyntiajatus :/

    VastaaPoista
  3. Ite oon huomannut saman, että käytetystä tavarasta, likaisestakin pyydetään ihan hirmuisia hintoja!!! Mutta mahtavan löydön teit, itekkin tarviaisin pinneille ja ponnareille jonkun kätkön ;) Mukavaa viikonloppua teille :)

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...