lauantai 12. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Viikko hujahti taas arkihommissa, ja turha haaveilla minkään ylimääräsen väsäilystä. Sen aiemmin mainitseman arkun maalaaminen polttelee kovasti, mutta pakko ootella sellasia kelejä, ettei yöllä enää mee pakkaselle. Ja toinen isompi projekti on nukkekodin kunnostus. Sain kaverilta vanhan nukkekodin, joka on jo ehdottomasti remonttia vailla, lattiasta kattoon :D
Sitä en tiedä kelle sitä kunnostan, mutta oon vuosia miettinyt, että sellainen ois ihana projekti. Jos ei myö saada tyttöjä, niin rupeen varmaan ite leikkimään sillä ;)
Mutta siitä kuvia sitten myöhemmin, roijasin sen suoraan varastoon kesä/äitiyslomaa odottamaan.
Tää viikonloppu on menny lähinnä pääsiäisen merkeissä. Pistettiin rairuohot kasvamaan, tai tarkemminkin ohrat. Oon nyt muutama pääsiäisenä pistäny sitä ohraa rairuohon sijaan, miusta se on kivemman näköstä. Tänään väsättiin myös kasa noita virpomavitsoja. Oli muuten aikamoinen urakka tuon 2-vuotiaan kanssa, kun intoa oli kyllä kovasti vitsojen lisäksi noiden tarvikkeiden levittämiseen. Höyheniä oli varmasti enemmän lattialla kuin vitsoissa ;) mutta valmista tuli, ja hienoa kun on oikeesti osittain herran itse tekemiä.

 Pistettiin jo vähän muutakin pääsisjuttua esille, mutta laitan niistä vaikka myöhemmin vähän kuvia.
Yks juttu mitä pitää vielä hehkuttaa on Moon Sand.
Tuolta pääsee sen nettisivuille. Pienempi herroista kaivo tänään vanhemman kaapista laatikollisen tätä moonsandia, ja niillä ei oo leikitty aikoihin, valehtelematta varmaan puoleen vuoteen. Mutta silti kun laatikon avas niin yhtään ei ollu hiekat, eikä aiemmin tehdyt "ruoat" kuivuneet. Eli kyse on vähän niin kuin muovailuvahasta. Tää on vaan niin paljon parempaa!! :) Ei tartu sormiin eikä kuiva. Ja sen puristelu on tosi terapeuttista ja koukuttavaa ;) testatkaa vaikka.

http://www.moonsand.com/

Näitähän on siis saatavilla vaikka ja mitä, meillä on vaan tuo pizza- ja hampurilaisuuni. Mukavaa hommaa oli.
Käytiin myös tänään kirppareilla ja kirjastossa. Ja ajateltiin vielä kohta kattoa joku vuokratuista leffoista. Kirjastossa on mielestäni yllättävän hyvä valikoima noista lasten leffoista. Bluray- leffojakin on suht uusia.
Eli kohta leffalle, katotaan saanko huomenna aikaseks mitään mistä vois kirjotella.

Mukavaa viikonloppua taas kaikille!


2 kommenttia:

  1. Oih, vanhat nukkekodit on ihania, kun pääsee sisustamaan ;) Mie ostin myös joskus kesätorikippikseltä nukkekodin ja nyt joku aika sitten purin siitä kaikki lattiat ja kaikki pois ja uusin tapetit ja maalasin oven ja ikkunoiden karmit, tarkoitus on tehdä siitä oma juttunsa blogiin joku päivä. Miulla on tapettikirjoja jos tarviit ;)
    Ja aivan ihania vitsoja ootte saanu tehtyä, vaikka homma oli varmasti mielenkiintoinen ;) Ja tuo ohra on miustakin paljon kivempi kun se pelkkä ruoho ;)
    Ja tuo muovailuvaha, kiitos vinkistä!!! Just nimittäin mietin et mistäköhän sellasen muovailuvahan löytäis että ei murenis ja kuivuis ;) Täytyypä siis tutustua tuohon paremmin, mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Ostakaa ihmeessä tuota Moonsandia. Ei se periaatteessa oo muovailuvaha vaan hiekka :) Mut sama periaatehan se on, että muovaillaan. En oo kyllä kokeillu miten sen toimii ilman noita koneita, et ite vaan muovailis, kun on vähän sellasta "höttöä". Kun meillä tulee aina tehtyy noita hampurilaisia ja pizzoja :D noita saa ainanki BR-leluista.
    Mieki nyt menin jo aloittamaan tuon nukketalo projektin, meinasin ensin et puran sen kokonaan. Mut otin sit kuitenkin vaan katon ja koetan nyt saada tuolleen tehtyä. Katotaan mitä siitä tulee ;)

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...