perjantai 19. joulukuuta 2014

Talvi tuli vihdoin ja samalla joulumieli


Tällä viikolla on vihdoin satanut lunta, mikä on jopa jokusen päivän kestänyt maassa :) Toivottavasti kestääkin <3 

Mie oon aina sanonu vihaavani talvea, mut nyt kun tuo kurakausi kesti taas IKUISUUDEN! Niin varsinkin lasten kanssa voin sanoo et sitä vihaan enemmän kuin mitään. 
Ulos ois kiva mennä, mutta ei siellä oo mitään tekemistä. 
Nyt voi taas lähteä kelkkailemaan, lumileikkeihin ym. :) Joten ok, myönnän et talvi on kuitenkin ihan kiva ;) 

Mutta se kahden pienen lapsen pukeminen ennen kuin edes pääsee ulos niin ei oo mitään herkkua ja huomaan toisina päivinä jättäväni menemättä ulos sen takia, mikä on sääli :/ Jospa tää lumi nyt tois muutoksen tähänkin :)

Viimeeksi kun lumet oli maassa, käytiin 3v poitsun kaa kelkkailemassa pikkasen aikaa ja hän tykkäs niin kovasti. Se nauru oli niin ihanaa kuunneltavaa kun se oli niin aitoa <3 kun yhdessä laskettiin mäkeä alas ja juostiin kelkan kanssa ylös. Nyt jos tää talvi vihdoin alkaa kunnolla, pitää lähteä nuo Lappeenrannan linnoituksen hurjat mäet laskemaan. Jospa sinne saataisiin jopa isoveli 12v mukaan  :) 
Saa nähdä uskaltaako äiti ;)



Ja samalla kun lumi tuli niin rupesi joulumielikin löytymään. Pistettiin kotiin jo joulukoristeita, ja sunnuntaina lupasin, että voidaan hakea joulukuusi ja koristella se. Joten sitä odotellessa.

Saimme tässä parin päivän sisään 2 joulutähteä lahjaksi ja eihän miulla enää mitään ruukkuja oo. Kaikki on ulkona puutarhasäilytyslaatikossa, joka on tuolla niin kaiken rojun alle pakattuna, ettei sinne oikein pääse.
Laitoin sitten toisen kukista tuollaiseen oma virkkaamaan koriin ja toisen ympärille kääräisin vain jouluservetin, ihan jees niistä tuli noinkin :)





Viime viikonloppuna leivoimme myös pipareita, mikä oli aikamoinen show kun tuli taas hamstrattua sitä taikinaa. Mummi teki meille itse pienen palan ja ostimme vielä ison paketin kaupasta lisäksi. Kaikkihan ne tuli leivottua, katsotaan tuleeko syötyä :P Nyt on nimittäin 3 purkillista pipareita.

Lapset tykkäsi vielä niitä koristella noilla sokeritahnoilla, vai mikä ikinä niiden oikea nimi onkaan :D 
Joten tuossa kuva muutamasta lasten piparista. Ja sitten tuo miun 12v poitsu päätti,että hän tahtoo tehdä piparitalon. Myö on niin monena vuonna sitä aloitettu suurin suunnitelmin ja aina se on kasaan saatu mutta sellaisella vaivalla ja ulkonäkö sen mukainen, että joka vuosi sanon sen olevan viimeinen kerta. No, hän sitten teki sen täysin itse ilman oikeita "kaavoja" tai malleja ja miusta tuosta tuli niin söpö piparimökki,että kuvasin senkin tänne <3 taitava sälli ;)

Joten nyt hänen oman huoneen jouluhyllyä koristaa omatekoinen piparimökki, sekä ukkeleita omalla alustalla. Näistä siis kuva tuossa alla :)

Tänään sain myös hoidettua kaikki tontun työt paketoinnin suhteen, joten meillä rupee olemaan kaikki suht valmista. Osa ruokaostoksistakin on tehty, loput sitten sunnuntaina. Huomenna on vanhimman pojan koulun joulujuhla, niin sieltä lähdetään hakemaan lisää joulufiilistä. Sitten isännällä vielä muutama päivä töitä ja 23.12 miun veli ja hänen tyttöystävä tulee jo meille joulunviettoon. Ihanaa <3 sitä odotellessa ;)


Mukavaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille!! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...