torstai 25. joulukuuta 2014

Pinkkiä, tähtiä ja muita ihanuuksia

 Voi mie oon ihan hurahtanut noihin tyttöjen vaatteisiin <3

Tämän harmaan tähtipuseron ostin tytölle jouluksi, näytti niin söpöltä se päällä eilen <3

Kauheesti ei vaan kannata hankkia näitä kun jää niin nopeesti pieneksi,  harmi.

Laitoin jokunen aika sitten kaikki
poikien vanhat vaatteet kirpparille,
jotain sieltäkin jäi neidille.
Muutamia bodeja, sukkiksia, yöpukuja jne.


Olin ajatellut, että myyn nämä tyttöjen vaatteet saman tien kun pieneksi jäävät, mutta saa nähdä raaskinko ;)

Mutta kun tää pinkki maailma on saanut miut ihan sekaisin, niin huomaan etten mielelläni laita tytölle poikien vanhaa. Ihan höperöä, kun ne on kuitenki vaan vaatteita,  mutta silti niin ihania ; )


Nämä vaaleanpunaiset tossut joulupukki toi, ja ne on niin ihanat!!!





Seuraavassa kuvassa olevat mekot on kaksi tytön aiemmin lahjaksi saaneita, ja yksi joulupukin tuoma ;)









Tämä ihana farkkumekko on mummin ostama ja minun valitsema. Käytimme sitä neidin ristiäisissä kastemekon ja kastetilaisuuden jälkeen. Tahdoin löytää rennon mekon, kun isoveljilläkin oli farkut & kauluspaidat eikä suoria housuja. Tämän mekon kanssa mummi oli ostanut valkoisen pitsibodyn & valkoiset leggingsit, ja itse ostin valkoisen pannan.  Niin suloinen kokonaisuus :)






Tämä tähtibody oli myös pukinkontissa ;)
awww, miten söpö <3














Nämä ihanat vaaleanpunaiset samettihaalarit ovat reilu 10v vanhat, jääneet serkkuni tytöltä, ja voi herranjestas miren suloiset ovat.

















Tämä ihana ruutu pusero on ystäväni tytön vanha,  ja sekin niin nätti.

Tässä on vain pieni osa kaikista ihanuuksista. Joulunakin neiti sai paljon ihania vaatteita, mm. Bodyja ja housuja. Kaikkea en vain kehdannut ruveta kuvaamaan.




Näihin kuviin lopettelen tällä kertaa ja lähden jatkanaan joulun viettoa. Täällä meillä pyörii vatsatauti, oma vuoroni oli eilen. Veljeni tyttöystävänsä kanssa on meillä joulunvietossa ja tällä hetkellä 4/7 on sairastanut, toivon loppujen 3 säästyvän <3  Oli varmaan kauhein vatsatauti koskaan,  mutta onneksi nopeasti ohi. Joten omalta osalta joulu meni eilen vähän ohi, aion tänään paikkailla tilannetta :)








4 kommenttia:

  1. Tyttöjen vaatteet on niiiiin ihania!! Tosi suloisia teidänkin pikkuneidon uutuudet! Itelläkin olisi tytön kaikki vaatteet varastossa säilössä, kun ei niitä raaski poiskaan antaa... Ja jos niille vaikka olisi joskus käyttöä... ;)

    VastaaPoista
  2. On niin totta, että tyttöjen vaatteet on niiiiiiiin ihania ja söpöjä! Kaupoilla kun käy niin tytöille on vaikka ja mitä mutta pojille ei meinaa mitään kivaa löytää :D Ihania vaatteita teidän tyttösellä, kyllä siihen väriin saa hurahtaa kahden pojan jälkeen ;) <3 Ihanaa joulunaikaa teille ja toivotaan ettei muut siihen sairastu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin miunkin mielestä miulla on lupa tähän vouhotukseen ;)

      Poista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...