lauantai 9. toukokuuta 2015

Fanituotteita ja muita ihanuuksia

Eli tässä kuvia ystäväni Maria Tyysterin (vielä hetken hallitseva tangokuningatar) fanituotteista.
Näitä on saatavilla eri värejä ja huivin ja pipon lisäksi vielä miehille boksereita. Tykkään kyllä molemmista tosi paljon ja tuo logo on tosi nätti.


Tuossa alla näette hinnat ja tilausohjeet. Enemmän myös täältä;




Pakko myös jakaa muutama muu kuva. Mein neidille tuli ostettua H&M:ltä muutama kesäjuttu. Nää kengät on niin söpöt vaikka kesämekon kanssa <3

Harmi kun tuossa iässä kasvavat niin vauhdilla, niin ei kehtaa kauheesti ostella, kun ei ne kauan mene. Mutta pitihän se nyt ensimmäiset kengät saada, kun vaikka hää on vasta reilu 7kk niin tukea vasten jo kävelee ja joka paikkaan nousee niin saa sitten ulkonakin tallustella.















Ja sitten tää maailman söpöin lippis. On nyt sit samantyylinen kuin meidän pojat tykkää käyttää ;) Pitää kyllä ettiä joku söpö kesähattu joka mekkoihin sattuu, mutta välillä voi lippis päässä mennä!









Ja tää viimeinen on oma ihana uusi kello. (taas vaan kuvan laatu niiiiin surkee, pahoittelen)
Tuli tuolta uuden kauppakeskus Iso-Kristiinan avajaisista törsättyä. Olin katsellut sitä jo etukäteen mainoslehdestä ja en vaan voinu jättää ostamatta sen jälkeen kun testasin.
Mukava piristys kevääseen :) niin vähän tulee nykyään itselle osteltua yhtään mitään. Jos jotain törsäilee niin lapsille, joten olkoon tää nyt miun äitienpäivälahja itselleni.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille huomisen johdosta! Ja omalle äidille sinne pilvenreunalle, ikävä on kova <3









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...