lauantai 30. toukokuuta 2015

Likkojen lenkillä Kauneus ja Terveys-lehden testitiiminä +muita kuulumisia

Vähän taas jäljessä tulee nää miun kirjoitukset, mutta viime viikonlopusta on nyt kyse. Perjantaina meillä lapset lähti ukille ja sain olla koko illan itsekseni. Siivosin monta tuntia ja kävin pitkällä rullaluistelulenkillä. Ihanan rentoa ja mukavaa vaihtelua omaan arkeen. Lauantaina aamulla aikaisin lähdettiin ystäväni kanssa junalla kohti Tamperetta. Siellä treffasimme  muun juoksuporukan ja suuntasimme Ratinalle. Tapahtuma oli siis likkojen lenkki ja meidät oli valittu Kauneus&Terveys- lehden kosmetiikan testausryhmäksi. Kyseessä oli sokkotesti. Saimme myös upeat pinkit tekniset juoksupaidat sekä hupparit lehden logoilla painatettuina. Sen jälkeen kamat päälle, dödöt kainaloon, tukkaan lakkaa sekä huulipunaa & ripsaria naamaan JA EI KUN JUOKSEMAAN. Matka oli 9,5 km ja meni nopeasti & mukavasti ystävän kanssa juorutessa. Tapahtuma oli muutenkin hienosti järjestetty. Ruoat kuului hintaan ja oli paljon eri esillelaittajia jakamassa näytteitä jne. Mukava päivä ja illalla junalla kotiin. Kunhan tää lehti julkaistaan ja testitulokset on nähtävillä niin julkaisen ne myös täällä blogissani :)


Sunnuntai hurahti Oriflamen hommissa paikallisilla "maalaismarkkinoilla". Ihmisten kanssa Oriflamesta keskustelua ja tuotteiden esittelyä. Mukava päivä ja tää on miusta niin mukavaa työtä, sekä mukavaa vaihtelua omiin arkiaskareisiin. Näiden omien juttujen takia sitä taas jaksaa paremmin ja nauttii enemmän omasta arjesta lasten kanssa kotona. 

Tällä kuluvalla viikolla olen myös käynyt pitämässä kahdet kauneusilta-kutsut, joten johan tässä viikossa on kertynyt sen verran näitä tunteja Oriflamen parissa, että voi melkein jo työksi sanoa ;)

Muutenkin kaikenlaista on taas omassa päässä suunnitteilla ja paljon ajatuksia. Miulla vaihtuu nyt kesäkuussa vanhempainvapaa hoitovapaaksi, joten johan tässä on aika osittain töitä tehdäkin, kun omasta vakituisesta työstä olen vielä loppuvuoden pois. 


Tää hattukuva piti laittaa sen takia, että se on Oriflamen tämän uusimman voimassa olevan jakson uutuustuote, ja postattuani tämän kuvan faceen, tuli ihan älyttömästi hattutilauksia ja moni innoistui itselleen hankkimaan. Joten jos joku tänne miun blogiin eksynyt tahtoo myös itselleen niin sähköpostia vaan tulemaan :) katilaitinen82@gmail.com. Ja muutenkin jos Oriflamen hommat kiinnostaa. Niin edustajana tai asiakkaana niin ottakaa ihmeessä yhteyttä ja kyselkää. Tää kun ei oikeasti velvoita mihinkään, eikä koskaan maksa mitään. Voi lähteä rohkeasti kokeilemaan onko se sitten oma juttu. Miuhun kolahti :)
Ja kuten aina nää miun aiheet vähän pomppii, mutta liittyy sen verran aiempaan, että... Tuli tuolta aiemmin mainituilta maalaismarkkinoilta ostettua itselle yrttejä. Joka vuos mie oon ne siemenistä kasvattanut, mutta ajan puutteessa jostain pitää tinkiä ja se oli nyt tänä keväänä nämä. Ostin rosmariinia, basilikaa, steviaa ja ruohosipulia. Voi olla, että jotain pitää vielä hankkia lisää. No kun rupesin niitä siirtämään ruukkuihin, niin ei meillä ollut mitään kivoja. Kaapista sattui löytymään mustaa spray-maalia, niin tuli vedettyä vanhat ruukut mustiksi. Nyt ne miellyttää enemmän miun silmää. 
                         







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...