perjantai 12. kesäkuuta 2015

Wellness-hyvinvointia ja kekkereitä


Kesän kuumimmat kekkerit. Tämän nimiset pippalot meillä oli nyt 6.6. Oriflamelaisten kanssa. Meidän alueen porukalle oli omia tavoitteita, joilla pystyi ansaita lipun näihin juhliin :) 12 meitä taisi sitten loppupeleissä olla mukana. Omasta tiimistäni kolme ansaitsi paikan tänne <3
Ensin myö tiiminvetäjät aluejohtajan kanssa valmisteltiin paikat kuntoon ja pistettiin ruoat ja juomat valmiiksi.  Alkuun pidimme pienen koulutuksen, teemana hyvinvointituotteet Wellness. Sen jälkeen oli aluejohtajamme toimesta palkitsemisia ja sitten ruvettiin syömään. Syötiin, juotiin ja juoruiltiin. Sen jälkeen saunoimme pitkän kaavan mukaan. Oli hiushoidot, kasvonaamiot ym. hemmottelua. Tämän jälkeen vielä laittauduttiin ihan ajan kanssa jonka jälkeen suuntasimme vielä kaupungille pyörimään hetkeksi. Toiset vähän pidemmäksikin aikaa, itse kiltisti ensimmäisten joukossa kotiin. ;)
Mutta oli kyllä mukavan rentouttavat juhlat ja teki hyvää olla ja saunoa rauhassa ja hyvässä seurassa. Tästä taas kipinä Oriflamea kohtaan kasvoi entisestään. 







WELLNESS

Kyseessä on täysin puhtaista raaka-aineistä tehtyjä terveysvalmisteita jotka ei todellakaan ole mitään "ihmedieetti" tuotteita vaan turvalliseen painonpudotukseen ja hyvien elintapojen tueksi sopivia.

Saatavilla on vitamiinit, shake ja soppa sekä välipalapatukat. Shakea on kolmea erimakua (mansikka, vanilja & suklaa) ja soppaa kaksi (tomaatti ja parsa).

Saatavilla myös välipalapatukoita joissa kaksi makua (supermarjat & suklaa).

Tuotteissa on matala glykeeminen indeksi (28) ja makeutus tulee hedelmien sokerista. (omena & ruusunmarja) Puhdasta ja maukasta. Shake on hyvä niille kellä makeanhimo on suuri. Ja muutenkin hyvä välipalana. 2-3krt päivässä juotuna pitää sokeritasapainon kohdillaan ja ei tule niin helposti sorruttua herkkuihin.

Jos nämä vaikuttaa mieleiseltä niin voidaan tehdä sinulle oma asiakasnumero jolloin voi tilata itse tuotteet ja saat niistä 25% alennusta. Eikä tässä ole mitään sitoumuksia tai lisämaksuja. Samat säännöt pätee kuin miun aiemmissakin oriflame-kirjoituksissa. Jos innostuit laita sähköpostia katilaitinen82@gmail.com tai laita jutun alle kommenttia :)



Itse käytän noita kaikkia tuotteita säännöllisesti arjessa. Aamuisin wellness-pack vitamiinit ja mitallinen shake jauhetta rahkan sekaan. Iltapäivällä shake jauhe veden kanssa. Soppaa käytän hieman harvemmin mutta esim. Korvaamaan toisen aterian tai joskus juon esim. Munakkaan kanssa kupillisen tomaattikeittoa. Patukoita syö myös lapset ja miesten wellness-packia myös mieheni. Olen kova syömään karkkia ja se on vaikeinta tässä "terveellisesti elämisessä". Niistä erossa pysyminen siis. Mutta olen huomannut nyt shakea säännöllisesti käyttäessä ei sitä himoa tule niin suurena. Ja tää on ihan täysin totta eikä mitään mainospuhetta.




Näistä saatte lisätietoa täältä; 





                                                  

,





,,
,




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...