perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kesätukka ja kesäkukka

No eipä tää ihan otsikon mukaisesti kukka ole, mutta kyseessä siis STEVIA kasvi. Oon tästä kuullut useasti, sekä lukenut. Mainio korvike sokerille kun halutaan makeutusta. Joten kun oon aiempinakin vuosina kirjotellut meidän yrteistä sun muista mitä omalla pihalla kasvatan niin nyt on tää uus tuttavuus. Taisin näistä laittaa sillon kuvaa jo kun puutarhalta hain, nyt on vaan kaikki jo ulkona purkeissa ja käytössäkin. Ruukkusalaatin laitoin myös vielä kasvaamaan.

En jaksa tähän enempää tarinoida tuosta Steviasta kun sille on olemassa omat sivut jossa on kaikki kerrottu. Lukekaa ihmeessä, juttu täällä;
http://www.steviaa.fi/











No sitten aiheesta seuraavaan, otsikon mukaisesti kävin leikkauttamassa kesätukan, ja hitsit kun on mukavan tuntuinen. Niin lyhyt ja kevyt. Varmaan monen mielestä vielä pitkä, joten sen takia laitoinkin tuohon kuvaan vertauksen ennen ja jälkeen. Onhan tuossa pikkasen eroa ja aika paljon lähti.

Kesäöisin ja muutenkin kesällä tuo pitkä on niin älyttömän kuuma ja epämukava. Varsinkin kun miun tukka on niiiin paksu. Ja suurin syy miksi päädyin leikkauttamaan oli tuo treenaaminen. Sen verran paljon tulee taas käytyä, että tuo on helpompi. Pari viikkoa sitten oli sellainen päivä, että olin aamulla käynyt lenkillä ja illalla oli vielä aikaa ja tahtoa tehdä punttitreeni, mutta ensimmäisenä ajattelin, että jaksanko tukkaa pestä toista kertaa. Silloin päätin, että se lähtee jos tää on mennyt tähän. Joten nyt ei voi hiuksia käyttää tekosyynä.




Sen jälkeen vaan sairastuinkin flunssaan, ja nyt se on lähes koko perheessä. Juoksemassa olen käynyt 1,5vk sitten ja yskä on vielä sellainen, ettei toivoakaan ainakaan tämän viikon aikana. Ja se kyllä ahdistaa, mutta kyllä mie kerkeen. Se ei vaan tälläsen urheiluhullun mieltä nyt lämmitä se joskus..

Tänäänkin aamulla heräsin ajatellen, että nyt treenaan. No joo, yskä taas kertoi ettei vielä. Ens viikolla kyllä pakko päästä.

Ja kun nyt vaihdettiin taas aihetta hiuksista treeniin niin pitää pistää kuva kun voitin Fitnesstukku.fi arvonnassa vieressä kuvassa näkyvät tuotteet. Nyt taas treeni kulkee kun sai lisäravinteita ja vielä ilmaiseksi ;)
Kiitos Fitnesstukku.







Tää liikunta ja hyvinvointi on ruvennut miuta kiinnostamaan vielä aiempaa enemmän, niin perustin pari viikkoa sit facebookiin seuraavanlaisen ryhmän; tavoitteena terveellisempi elämä.
Tällä hetkellä jäseniä on jo yli 300 joten hyvin on lähtenyt rullaamaan. Jaan siellä juttuja ja omia ajatuksia treenaamisesta, ruokavaliosta ja kaikesta muusta aiheeseen liittyvästä. Yksi syy sen perustamiseen oli myös se, että.. Useasti tulee luettua jotain hyvää artikkelia netissä. Liittyen just esim. treenaamiseen tai ruokaan. Sit jossain vaiheessa mietin ja muistelen että mites se nyt meni ja en meinaa koko juttua löytää. No, nyt voin ne jakaa tuolla ja kun pitää ruveta sitä artikkelia metsästämään niin on vain yksi paikka mistä etsiä. Kätevää, vaikka itse sanonkin :D hehe!
Joten tulkaahan työ blogin lukijatkin seuraamaan sitä!

Ja tähän loppuun täytyy tehdä pieni mutta kuitenkin suuri paljastus. Keskiviikkona varmistui miulle opiskelupaikka/koulutuspaikka kurssilla jonka virallinen nimi on Personal Trainer-koulutusputki. Mutta pitää sisällään hyvinvointiohjaajan, kuntosaliohjaajan sekä PT:n koulutuksen. Oon niin intona tästä. Se alkaa syyskuussa ja kestää 2016 keväälle. Ja vaikka näillä näkymin oon palaamassa vuoden vaihteessa omaan päivätyöhöni kaupan alalle, niin on mahdollista silti tätä lähteä opiskelemaan kun tää koulutus tapahtuu niin että vain 2pv/kk ollaan lähiopetuksessa ja loput tehdään etänä.


Oon tästä jo pidempään haaveillut, varmaan vuoden verran silleen aika tosissaan, mutta kun miehellä on tällä hetkellä myös suuria suunnitelmia ja jos ne toteutuu hän lähtee joksikin aikaa pois suomesta, niin oon nyt tässä odotellut ja katsellut että hänen haaveet ensin. Olin olettanut että nää tälläiset PT koulut on aina jossain muualla kuin LPR, ja kun nyt näin tämän joka toteutetaan Lappeenrannassan niin en vain voinut olla hakematta. Vaikka mieheni suunnitelmat toteutuisivat niin silti minulla on tämä mahdollista toteuttaa kun lähipäiviä on niin vähän.
Mutta tästä sitten enemmän syksyllä, kiva kun jotain mitä odottaa, ja eihän sitä koskaan tiedä mitä se tulevaisuus tämän kautta tuo tullessaan. Näistä ja muistakin haaveiden toteutumisista lisää vasta kun ne on toteutuneet tai ainankin jo varmempia.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Täällä flunssasta huolimatta hyvillä fiiliksillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...