keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kesäkuulumisia

Tuli tänään vanhimman lapseni kanssa puheeksi, että kesäkuu on jo kohta ohi. Tuntuu hurjalta, koska näillä keleillä tuntuu ettei kesä ole edes vielä alkanut. Itse rakastan aurinkoa, ja toivon että heinä- elokuu saadaan nauttia upeista aurinkoisista keleistä. Miehellä on kyllä loma vasta elo-syyskuussa, joten odotellaan sinne niitä kesäkelejä. 

Perjantaina on virallisesti miun viimonen äitiyslomapäiväkin, joten tääkin jakso elämässä meni kyllä älyttömän nopeasti. Justhan tuo vaavi syntyi. Vaikka hää on vasta 9kk niin silti ihan mahoton tapaus. Osaa kiukutella niin kovin, jos ei haluaamansa saa. Osaa hyvin hakea huomiota ja jos on enemmän ihmisiä alkaa pärisemään jotta kaikki katsoo häntä. Hymykin on niin valloittava, että äiti ja isi on ihan myyty. Pitää katsoa, ettei ihan lellitä pilalle neitiä kahden pojan jälkeen. Ja hää oppi viime kuussa jo kävelemäänkin. Meillä molemmilla pojilla oli kova tahti, mutta neiti pisti vielä paremmaksi. Joten täällä kyllä menoa ja meininkiä riittää. 

Ylin kuva on juhannuksena Olavinlinnasta, Savonlinnassa. Oltiin siellä ukin ruokapatojen äärellä kolme päivää. Se oli jo lomaa kun ei itse tarvinnut huolehtia ruosta, pyykkäämisestä ym. Käytiin sitten sellaisella maisemaristeilyllä, sekä tuolla Olavinlinnassa kiertämässä. Se oli keskimmäisestä lapsesta kauhean jännää. Ritareita, torneja, aseita ja muuta mielenkiintoista. Olipahan vähän erilainen juhannus kaupungissa, mutta tosi mukava. Aina ollaan aiemmin oltu mökillä.



Kirjoittelin aiemmin muiden juttujen lisäksi noista yrteistä mitä tuli pihalle hankittua, eli tällä hetkellä siellä on stevia, basilika, ruukkusalaatti, ruohosipuli sekä rosmariini. Tänään ajeltiin lasten kanssa vielä plantageniin ja mukaan tarttui mansikka, kirsikkatomaatti sekä persilja. Pääsevät pihalle muiden joukkoon <3
 Ja vielä pitää hehkuttaa, sain tänään facebookin kautta haettua ison läjän raparperia. OI NAM! Ne oli saaressa, jonne täytyy mennä lossilla. Tämä oli keskimmäiselle lapselle mukava seikkailu jo sellaisenaan ja vielä takas tullessa näin paljon herkkuja mukana!

Nyt vaan pitää googletella ja kehitellä uusia terveellisiä reseptejä raparperista. Ei viitsisi perus piirakkaa ja kiisseliä tehdä joissa kamalasti sokeria. Katsotaan mitä keksitään ;)

                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...