perjantai 1. joulukuuta 2017

Kyllä nyt kelpaa!

Bongasin Biltemasta eilen tälläisen upean alumiinisalkun ja samantien alkoi silmissä vilissä ideat miten näihin saisi vihdoin tosi kätevästi kaikki kutsuilla kulkeva kosmetiikka. Muutenkin mietiskelin että jatkossa ei tarvitse kutsuillel erikseen pakkailla niin paljon kun ovat valmiina. Katselin I LOVE ME-messuilla syksyllä samanlaisia virallisesti kosmetiikkabokseja ja hinnat oli jopa 100-200€ väliltä. 
Yön yli ideaa kypsytellessäni ostin tänään vielä toisen ja kun vapaat alkoi pääsin näiden kimppuun.
Oli muuten hauska huomata itsessä sellainen piirre, että vaikka olin työviikon jälkeen ihan väsynyt niin näitä lajitellessa alkoi rentoutua ja väsymyskin häipyä!

Tee työtä josta nautit, tää on kyllä just sitä parhaimmillaan <3

Boksit maksoi 34,90€/kpl eli ihan älyttömän edulliset! 


Ensimmäiseen lajittelin kaikki ihonhoitoon liittyvät tuotteet. Upeat NovAge ja EcoBeauty sarjan ihonhoitosetit, kuorinta sekä erilaisia kasvonaamioita.

Tätä jouduttiin isännän kanssa vähän tuunaamaan ja toiselta puolelta on otettu lokerikot pois jotta nuo korkeammat pullot mahtui myös.



Toiseen boksiin tuli sitten kaikki meikit joita esittelykäytössä kuljetan mukana. Muutenhan noita meikkejä jäi vielä muutama meikkipussillinen jotka omassa käytössä ovat. Miehän meikkaan sen kerran kuussa enemmän ku ripsiväri ja kulmat mutta hyvähän se on olla varalla ;)

Oon niin tyytyväinen näihin!!! 
Ostin Biltemasta myös pieniä lokerikkoja työkalupuolelta johon lajittelin hajuvesinäytteet! Ihana kun kaikki on selkeästi esillä ja löytyy kätevästi!



Samalla kun tuli nuo Oriflame kaapit käytyä läpi niin löytyi tämän mielettömän ihana sivellinsetti jonka sain aiemmin lahjaksi Oriflamelta. Näitä kun katseli niin sormet oikein syyhysi päästä testaamaan!

Jos innostuit laukuista niin näet ne alla olevan linkin kautta;

Tästä Bilteman sivuille

Näitähän voisi tuunailla vaikka kivoilla tarroilla ym mutta itse tykkään pelkistetystä!

Ja jos Oriflamesta innostuit enemmän niin kysy ihmeessä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...