sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Saanko esitellä; SPORTTI-ISKU

Mukavaa vuotta 2016 kaikille blogin lukijoille!

Joulukuun aikana omasta yrityksestäni tuli vihdoin todellinen. Marraskuussa kirjoittelin siitä, miten hankala se nimi sitten olikin keksiä. Siitä voit lukea lisää täältä;

 Täältä linkki aiempaan kirjoitukseen






Kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveys ja kauneus sekä kaikenlaiset liikuntapalvelut. Tässä lyhyesti se mitä Sportti-isku pitää sisällään.

Tuon kirjoituksen jälkeen lähetin vielä varmaan noin 6 eri nimiehdotusta ja rupesi jo epätoivo iskemään. Eikö sitä sopivaa nyt löydy millään. Sportti-isku oli kulkenut miun suunnitelmissa alusta lähtien, mutta jostain syystä sitä en heti ehdottanut. Lopulta se alkoi kuulostaa hyvältä ja meni sitten läpi heti. Joten Sportti-isku on nyt toiminimeni. Saman toiminimen alla saan tehdä myös näitä Oriflamen myyntipäällikön hommia.

Kotisivut ovat työnalla ja julkaisen ne myös täällä kun valmiit ovat. Paljon on muutenkin tuossa joulukuun aikana tapahtunut. Jaoin ensimmäisen oman tarjouksen treeniohjelmasta facebook ryhmässäni Tavoittena terveellisempi elämä ja sain sieltä mukavasti hommia. Näitä ohjelmia tehdessä koko ajan kokemusta karttuu ja entistä varmemmin tiedän olevani oikealla alalla.

Kuten olen aiemminkin maininnut niin koulutustahan tämä tulee vaatimaan jatkuvasti. Ja kun aihe niin kovin kiinnostaa niin mukavahan tätä on opiskella. Varsinaista PT opiskelua meillä on jäljellä enää 4krt eli 8pv. Hurjaa vauhtia on kyllä aika mennyt ja nyt jo olen suunnitellut millä jatkokouluttaa itseäni.



Mutta nyt hieman omasta alkaneesta vuodesta. Aiemmin kirjoittelin uuden sykemittarin ostosta ja nyt se tuli hankittua. On muuten koukuttava laite, yksi päivä kokonaan sen kanssa ja aktiivisuusprosentti oli 125%. Se sisälsi kuntosalitreenin ja suursiivouksen kun joulujutut raivattiin pois. Olen aina tykännyt pitää kirjaa asioista, tehdä listoja ja taulukoita itselleni. Omalla kummallisella tavallani. Mutta voin siis myöntää, että miussa on pientä kontrollifriikin vikaa ja sellaiselle tälläiset tulokset ja niiden kyttääminen on todella mielenkiintoista.
Tämä laite sisältää niin paljon toimintoja, että vie varmasti aikaa edes kaikki oppia.

Mutta se yksi PT hommien kannalta tärkein on, että siinä on polarin kuntotesti jolla voi testata maksimaalista hapenottokykyä (Vo2Max) ja se on erinomainen tapa arvioida fyysistä kuntoa. Tämän avulla on asiakkaallekkin helpompi lähteä rakentamaan harjoitusohjelmaa.

Itse olen alustavasti sopinut, että menen myös käymään polkupyöräergometritestissä (taisin tästä jo aiemmin mainita) ja jos olen oikein ymmärtänyt myös sieltä tämän saman luvun saa kaiken muun lisäksi, joten katsotaan miten samoihin päästään.

Olen tuosta testaamisesta vielä hieman pihalla. Meillä ei näitä koulussa käydä läpi ja sen takia halusin sen itse erikseen varata. Joten tästä johtuen tuo kirjoitteluni on vielä vähän arvailua. Pahoittelut. Kunhan siellä olen käynyt, niin infoan ehdottomasti lisää ja uskon tietäväni sen jälkeen enemmän.

Mutta vielä tähän sykemittariin. Otin sen eilen tosiaan salille mukaan ja oli ihan hauska seurailla sykkeitä treenin ajan. Nyt kun niistä ymmärtää paljon aiempaa enemmän.
Olin etukäteen laskeskellut omia sykerajoja millä haluan treenata.

Loppuun vielä pieni yhteenveto päättyneestä vuodesta 2015.
Se oli todellakin monella tapaa muutosten vuosi. Päätin jäädä 09/2017 asti hoitovapaalle omasta päivätyöstä. Aloitin nämä PT opinnot, suoritin hyväksytysti jo hyvinvointivalmentajan ja kuntosalivalmentajan osion. Tämän myötä on suhtautuminen moneen asiaan muuttunut ja itselläkin tavoitteet omaan kuntoon ja hyvinvointiin kasvaneet/muuttuneet.

Myös Oriflame kasvoi osaksi omaa yrittäjän uraa kun nousin myyntipäälliköksi. Tämän myötä ansaitsin myös itselleni maaliskuulle matkan Dubaihin. Mukava päästä lähtemään ja sitä kovasti odottelen. Sitä varten on myös hyvä syy treenata vielä pikkaisen enemmän tavoitteellisesti.

Näiden asioiden myötä innolla olen aloittanut vuoden 2016 ja on jännityksellä ja mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä tämä vuosi tullessaan tuo.

Kiva kun olette mukana lukemassa blogiani. Jatketaan tänäkin vuonna yhdessä matkaa kohti terveellisempää elämää.

Ja vink vink, liittymällä blogini lukijaksi olet mukana ilmaisen treeniohjelman arvonnassa.

Tässä linkki aiempaan kirjoitukseen jossa kerron arvonnasta

Nyt salille mars mars, mukavaa sunnuntaita kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...