maanantai 1. helmikuuta 2016

Ilmaisen treeniohjelman voittaja

Nyt on blogin ensimmäinen arvonta suoritettu.
Onnettarena toimi lapset ja voittajaksi valikoitui
LAALA KOSKINEN. ONNEA PALJON! Teen siis Laalalle
1-jakoisen treeniohjelman.
Alla olevan linkin takaa näet mistä tässä oli kyse.

täältä linkki kirjoitukseen jossa arvonta oli



Kevään aikana lupaan kyllä uusia arvontoja, katsotaan mitä kiva keksitään. Sekä oriflamen kosmetiikkatuotteiden sekä näiden treeniohjelmien puolesta.

Laittelin tähän kirjoitukseen kuvina viime aikojen hankintoja.
Tuttua tietoa, mutta vähän erilailla esitetty. Ja kertaus ei koskaan tee huonoa. Varsinkaan tuossa anatomiassa, jossa olen kyllä vaiheessa. Huhtikuussahan meillä on PT:n näyttökoe ja sitä ennen olisi hyvä kaikki lihakset myös latinaksi oppia.


Yläkroppa alkaa latinaksi olla hallussa, alakropan kanssa vielä täytyy tehdä työtä. Mutta pikkuhiljaa niitä opettelen, ajatuksena että ainakin yksi uusi per päivä. Miulla on myös näiden kirjojen lisäksi puhelimessa älyttömän hyvä sovellus Visible Body.  Siinä kaikki lihakset näkyy englanniksi sekä latinaksi. Siitä on hyvä silloin tällöin kurkata nimi päähän painettavaksi.

Sen lisäksi, että tässä koko ajan opiskellaan alaa niin on omatkin treenimäärät lisääntyneet. Salilla on nyt tullut käytyä 4krt viikossa ja tämän takia kävin viime viikolla INBODY kehonkoostumusmittauksessa. Ihan vaan mielenkiinnosta, että onko se salilla rehkiminen tuottanut tulosta.
Olin tulokseen erittäin tyytyväinen ja lihasta oli tullut noin 1,5kg lisää. Se on ihan hyvä määrä kun ajatellaan että salilla on nyt tullut käytyä 5kk ja nyt noin 2kk aktiivisemmin.

Tästä on hyvä jatkaa. Ostin tossa myös juoksukirjan. Juoksu on se  itselle tutuin ja turvallisin laji, mutta silti varmasti siinäkin on lisää opittavaa. Koko tämä PT & hyvinvointi ala on kyllä sellanen, että kaikesta voi oppia vielä lisää vaikka kokeekin jo osaavansa.
Tässä kirjassa onkin myös tosi hyvin kerrottu kaikki nuo pienetkin jalan lihakset, joten siinäkin mielessä tämä oli hyvä hankinta kuten tossa yllä mainitsin että siltä osin anatomiassa vielä opittavaa.

Laitan tuohon alla vielä mainoksen meidän Oriflamen wellness tapahtumasta. Jos asustelet Lappeenranta-Imatra akselilla niin tule ihmeessä käymään. Lapsille omaa touhua, jotta äidit voivat rauhassa keskittyä hyvinvointiin ja kauneuteen.

Mukavaa & reipasta viikkoa kaikille!!!




2 kommenttia:

  1. Enhän mie sit kerennykkään osallistua vaikka tarkoitus oli ;) Pitäisi heti eikä sitten joku päivä! Mutta onnea voittajalle! Ehkä mie siun kautta joskus jotain pohjaa liikkumiselle hankin, kunhan saan pullan uunista ;) Miusta on ihan mahtavaa ja hienoa et sie oot lähteny kaikkeen tuohon ja oot noin innoissas ja hyvä siinä, ihana seurata! Tsemppiä ja mukavia päiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni siuta sitten avitan. Kiitos paljon ja mukavaa odotusaikaa siulle <3

      Poista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...