sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Jos ei edes yritä- ei unelmiaan saavuta

Ensi kuussa (tarkalleen ottaen 08.12.2017) tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä kun perustin oman yritykseni Sportti-iskun. 
Matka on tähän asti ollut upea ja halu olla yrittäjä kasvaa päivä päivältä. Olen vuonna 2017 tuplannut vuoden 2016 liikevaihdon.
Tehden tätä koko ajan sivutoimisena oman suhteellisen vaativan päivätyön ohella.

Omassa päivätyössäni ei ole mitään vikaa. Esimiestyö kaupanalalla. Upeat työkaverit ja mielekkäät työtehtävät. Mutta mutta..
Kun se yrittäjyys on painanut takaraivolla viimeisen vuoden, niin koko ajan haastavampaa on saada täysi 100% työpanos toiselle. Sitä haluaa lähteä kokeilemaan miten se oma yritys ja omat ideat kantaa.





Nyt olen tosiaan hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Tämän lisäksi Oriflamella olen Senior myyntipäällikkönä. Näiden lisäksi yritystoimintaani kuuluu facebook ryhmän TAVOITTEENA TERVEELLISEMPI ELÄMÄ ylläpito.
Näistä varmasti saisi jo täydellisen kokonaisuuden yrittäjyydelle, mutta viimeisen vuoden ajan mielessä on "kummitellut" ajatukset kosmetologin opinnoista. 
Koen niiden täydentävän tuon kokonaisuuden niin, että voin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kauneutta. 

Näin ollen loppukesästä pisti nämä pyörät pyörimään ja eteneminen on ollut hidasta. Olen odotellut ratkaisuja koulun puolelta, sekä itse joutunut punnitsemaan omaa elämää ja sen perusteella tulevia ratkaisuja.

Viime viikolla asiat vihdoin saatiin päätökseen ja jään vuoden vaihteessa opintovapaalle kahdeksi vuodeksi omasta päivätyöstä. Aloitan kosmetologin/kosmetiikkaneuvojan opinnot Saimaan ammattiopisto Sampossa.
Olen tästä niin innoissani. Tiedän, että opinnot ei todellakaan tule olemaan mikään läpihuutojuttu eikä varmasti tule olemaan pelkästään kivaa ja helppoa.

Mutta motivaatio on kohdillaan ja into tätä kohtaan niin kova, että olen niin fiiliksissä tällä hetkellä. Opettaja on lupaillut, että opinnot saisin parissa vuodessa jo käytyä, mutta katsotaan miten ne lähtee nyt etenemään. Nykyään on hienoa kun näitä voidaan toteuttaa räätälöidysti huomioiden oppilaan aiempi osaaminen ja koulutus.




Odotukset tulevalle kahdelle vuodelle on kovat. Odotan jo innolla, että pääsen opettajan ja opinto-ohjaajan kanssa istumaan alas ja tekemään omaa opintosuunnitelmaa.
Kun päivätyöni jää nyt pois niin se mahdollistaa minulle niin paljon lisätunteja viikkoon, että jatkossa on vielä enemmän aikaa myös omalle yritykselleni.
Haaveissa onkin, että tammikuusta lähtien olisi taas mahdollista ottaa myös PT asiakkaita lähivalmennukseen. Kyselyitä on tullut paljon, mutta tällä hetkellä mahdollisuus ollut vain etäpalveluihin aikapulan ja kiireen takia.

Täällä aiempi kirjoitukseni kiireestä


Oma ajatusmaailmani hyvinvointipalveluihin on muuttunut tässä muutaman vuoden aikana. Tai no samoilla linjoilla olen ollut aiemminkin, mutta tavat toteuttaa ovat alkaneet muotoutua lähemmäksi sitä haluttua.
Asiakkaan niin halutessa, tulen mukaan myös salille ja onhan sekin iso osa sitä hyvinvointia. Mutta omat palveluni painottuvat pääosin elämäntapamuutokseen. Haluan opettaa asiakkaani näkemään niitä pieniä tekoja ja ratkaisuja jolla tähdätään siihen terveelliseempään elämään. Teen tarkkoja ravinto-ohjelmia, mutta kehotan alusta asti asiakkaita katsomaan miltä se annettu määrä näyttää punnittuna. Kehotan opettelemaan alusta asti arvioimaan saman itse. Käyttämään vaakaa vaan työkaluna alussa. Kun tavoitellaan sitä terveellisempää elämää niin ettei se ole mikään kuuri vaan halutaan tehdä muutoksia pysyvästi, niin koen keittiövaa'an ainoastaan aiheuttavan stressiä joka ei ole hyväksi.



Joten jos itse asut Lappeenrannan suunnalla ja mietit palveluitani niin asiakkaikseni otan ihmisiä jotka etsivät oikeita ratkaisuja elämässään. Haluavat oppia elämään ja syömään terveellisemmin. Olemaan energisempiä. Löytämään sen tavan liikkua josta itse tykkää. Näin ollen saavuttaa myös niitä tavoitteita joita ulkonäöllisesti haluaa.

Jatkossakin palveluni ovat käytössä myös etänä. Samaa ajatusmaailmaa käytän näissä valmennuksissa myös. Alkuvuonna on mahdollista taas ottaa myös etäasiakkaita ns jatkuvaan valmennukseen. Vuosi sitten miulla näitä asiakkaita olikin.

Näiden henkilökohtaisten valmennusten lisäksi miulla on jatkuvasti menossa erilaisia valmennusryhmiä. Tällä hetkellä mm. 4vk kestävä muutosten marraskuu. Samalla kaavalla menty aiemmin tehokas toukokuu sekä energinen elokuu.
Näissä valmennuksissa koetan antaa ohjeet alkuun yllämainitsemallani tavalla.

Sekä menossa myös pidempi 12vk hyvinvointivalmennus livenä Lappeenrannassa sekä nettivalmennuksena.
Nämä molemmat päättyy joulukuussa joten tammikuussa alkaa uudet.



Koko tämän ajan olen myös tehnyt näitä Oriflamen hommia. Myynnissä jatkuvasti kuukausittain vaihtuva yllätysboksi. Nyt joulun alla sportti-iskun joulukalenteri 

Jatkuvasti kauttani saa tietenkin myös kaikki muutkin tuotteet ja näiden käytössä opastan mielelläni. Ja tämä taas johtaa siihen tulevaan kosmetologiopintoon. Näiden opintojen avulla saan tästäkin täydellisen kokonaisuuden.

Innolla odotan tulevaa. Tuntuu, että elämällä on tällä hetkellä niin paljon annettavaa.
Alustavasti on puhuttu muutamista upeista yhteistyökuvioista ensi vuodelle.
Joten vuosi 2018, olen valmis.
Miten sitä malttaakaan tämän vuoden loppuun odotella.


Kaikki tämän tekstin kuvat ovat omilta Oriflamen palkintomatkoilta. Ne ovat olleet haaveita jotka ovat toteutuneet, ja sopivat tältä osin mielestäni mainiosti tekstiin jossa omista haaveista kirjoittelen.

Jos innostuit miun palveluista, tai muuten vaan juttu herätti mielipiteitä niin kommentoi ihmeessä alle tai ota yhteyttä!

Voit jättää viesti facebook sivujeni kautta;


tai nettisivujeni kautta;


Tai jättää kommenttia tänne blogiini!

2 kommenttia:

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...