perjantai 17. marraskuuta 2017

Täydellinen ihonhoitosarja

Oriflamen upea NovAge ihonhoitolinja pitää sisällään viisi upeaa ihonhoitosarjaa erilaisiin tarpeisiin ja omat tuotteet valitaan ihon ikääntymismerkkien perusteella.

Tämä alla kuvassa näkyvä ULTIMATE LIFT sarja lupaa kiinteämmän ihon, tarkkarajaisemmat kasvonpiirteet sekä vähemmän näkyviä ryppyjä.
Sarja lupaa myös 70% enemmän kimmoisuutta 12 viikossa. 
(Sarjalla on myös patenttinro EP11797020)

Ikäsuositus sarjalle on 40+ mutta näin talvella oma 35v ihoni kaipaa täyteläisempää sarjaa ja otin tämän käyttöön. Kesällä käytän toisia NovAge linjan tuotteita, jotka ovat kevyemmät.

Mutta nyt tähän sarjaan.
Oriflame lupaa tämän olevan tieteellisesti ihoa kiinteyttävä läpimurto.

Tämä NovAge Ultimate Lift- anti-ageing ihonhoitolinja lisää ihon kiinteyttä ja joustavuutta ajan myötä. Kasvoista tulee kohotetun näköiset, kasvonpiirteistä tarkkarajaisemmat, näkyvät rypyt silottuvat ja iho näyttää nuorekkaan kimmoisalta.

NovAge UltimateLift sisältää uutta patentoitua, läpimurron tehnyttä AspartoLift -tekniikkaa joka perustuu aminohappojohdannaiseen. Merkittävä syy ihon veltostumiseen löytyy dermiksessä sijaitsevien elastiinia muodostavien fibroblastisolujen määrän vähenemisesestä. Tieteellisissä tutkimuksissa AspartoLift lisäsi fibroblastien kykyä toimia tehokkaammin, yhtä tehokkaasti kuin 20v nuoremmalla naisella.

Sarjaan kuuluu upea seerumi joka pehmittää, silottaa ja kirkastaa ihoa. 
Sekä upeat päivä- ja yövoiteet jotka myös pehmentävät ja silottavat ihoa sekä tekevät siitä heleän. Päivävoiteessa on suojakerroin.
Sarjaan kuuluu myös silmänympärysvoide sekä meikinpuhdistuaine ja kasvovesi.

Kun käytät aina saman sarjan tuotteita samaan aikaan niin maksimoit tuotteen lupaamat hyödyt.

Olen muutama vuosi sitten kerran sarjaa käyttänyt. Tykkäsin silloinkin mutta koin silloin olevan vielä liian hoitava minulle. Tällä kertaa on tunne kasvoilla ihana. Kuivalle iholle ihana kosteuttava ja tuntuu ,että koko kasvojen iho on samantien pehmeämpi ja tasaisempi.

Setin hinta on normaalisti 248€ mutta nyt saat sen miun nettikaupasta -50% alennuksella. 
Kannattaa käydä tutustumassa TÄÄLTÄ



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...