sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

1 vuosi, 18 viikkoa & 3 päivää

Niin kauan kesti minun blogihiljaisuuteni. Päätös lopettaa blogin kirjoittaminen oli ihan tietoinen ja suunniteltu. Tehdessäni sen päätöksen en tiennyt kauan hiljaisuus kestää joten en tehnyt mitään jäähyväistekstiä silloin.

Mutta nyt ollaan taas täällä. Ajattelin ensimmäisen kirjoituksen olevan pikakelaus kuluneesta vuodesta. Pääsette vähän kärryille miksi hiljaisuutta kesti näin kauan.

Eli viimeisen kirjoitukseni jälkeen sain siis Personal Trainer:n paperit. Samassa hötäkässä kun valmistauduin loppukokeisiin palasin päivätyöhöni. Kokopäivätyö kaupan alalla esimiehenä. Sen lisäksi mieheni lähti rauhanturvaajaksi Libanoniin. (Aluksi tarkoitus oli olla 6kk mutta kuin ollakaan reissu venyi 12kk mittaiseksi)
Eikä tässä vielä kaikki. Olin juuri perustanut oman sportti-isku firman joten en niitä hommia myöskään tahtonut täysin jättää. Lopetin lähivalmennukset ja jätin etähommat sekä Oriflamen myyntipäällikkö hommat päivätyön rinnalle.
No lisätään tähän vielä kolme lasta ja yksin täysi vastuu arjen pyörittämisestä.

Ei varmaan enää tarvitse perustella miksi blogi oli sillä listalla joka on jätettävä.


Vuoden aikana meillä tuli lasten kanssa omat rutiinit. Kaikki oli mentävä aikataulujen mukaan ja usein firman hommat tein klo 20 jälkeen kun lapset nukkuivat. Itsekin sitten aina jo 21-22 maissa unille.
Aamuisin tein usein treenin ennen töitä jotta se ei jäänyt. Lenkille pääsin 2krt viikossa yksin, kiitos ihanan lastenhoitajan. Myös lasten kanssa lenkkeiltiin usein.

Reilu vuosi sitten kävin salilla sen 4krt viikossa. Vuoden aikana jätin sen täysin. Oli muutama jakso kun innoissaan sinne yritin ehtiä. Totesin sen uuvuttavaksi ajan loppuessa kesken.



Opin kuitenkin tämän vuoden aikana, että lasten kanssa voi hyvin treenata. Ja varsinkin kotona voi hyvin treenata. Järjestin olohuoneeseemme jumppanurkan joulun tienoilla.
Aloin entistä enemmän harrastaa kehonpainolla tehtävää treeniä.
Totesin sen nopeaksi ja ennen kaikkea tehokkaaksi!!
Ja hyöty saliin verrattuna on sekin että siirtymiseen ei mene aikaa. Treenit alkaa samantien kun niin päätän. Ja hyviä tuloksia saa myös kehonpainotreenillä.
On tullut hankittua myös kaikenlaisia välineitä tukemaan kotitreeniä. Ja iso osa oli jo ennestään.
Löytyy jumppapalloja, kahvakuula, voimapyörä, käsipainoja, kuminauhat, levypainoja ja tanko. Tanssitanko sekä puolapuut ja voimistelurenkaat. Niin ja miun ehdottomat lempparit; hyppynaru ja hulavanne.
Siinä kai enimmät. Kyllä niillä treenin saa aikaan.
Voisin tehdä joku päivä erillisen julkaisun tuosta jumppanurkasta.

Olen myös innostunut joogasta jota aina pidin ihan huuhaa-hommana. vielä olen ihan aloittelija mutta pikkuhiljaa. Huomaan aiempien aktiivisten  lajien jälkeen, että itsellä on ongelmia keskittyä ja rauhoittua sen pariin. Joten otan tämänkin haasteena.



Kuluneeseen vuoteen on mahtunut myös kaksi Oriflamen ihanaa palkintomatkaa. Toinen Dubaihin juuri ennen isännän kommennolle lähtöä. Toinen nyt hänen palatessa, se oli Rhodoksella.
Upeita matkoja upeissa hotelleissa. Ja arvatkaa vaan tuliko tarpeeseen tämän kiireen keskellä. KYLLÄ!
Voisin näistäkin tehdä erilliset julkaisut joku päivä.

Kerrottavaa varmasti riittäisi enemmänkin. Tässä nyt ne tärkeimmät tämän otsikon alle.
Pysykää mukana. Lisää juttuja kyllä tulee!
Kiva kun ootte seuraamassa blogiani!

P.S. kun olen viimeeksi kirjoittanut blogia oli Facebook ryhmässäni "tavoitteena terveellisempi elämä" vajaa 10000 jäsentä. Tällä hetkellä siellä on vähän päälle 70 000. Hyvä kasvu ollut siis.

-Kati-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...