sunnuntai 15. lokakuuta 2017

8 TUNNIN KAUNEUSUNET PURKISSA


                                   


8 tunnin kauneusunet purkissa. Näin lupaa Oriflame upealla uutuustuotteellaan.
NovAge Intense Skin Recharge-yönaamio.
Ajoittain elämän pyörteet saavat ihon näyttämään harmaalta, kuivalta ja väsyneeltä. Tämä intensiivinen yön yli jätettävä naamio hemmottelee ihoa syväkosteuttavalla ravitsevuudella häivyttäen väsymyksen merkit.
Iho näyttää aamulla levänneeltä, elpyneeltä ja hehkuvalta. 
KOSTEUTTAA, SYVÄRAVITSEE IHOA YÖN AIKANA.

Se on enemmän kuin naamio ja paljon enemmän kuin yövoide. Se on kuin 8h kauneusunta purkissa.
Se on lisäksi täydellinen lisä  NovAge- ihonhoitorutiiniin aina tarvittaessa.
Sisältää inca inchi- öljyä, cupuacu-voita ja hyaluronihappoa.
alla enemmän näistä;


Inca inchi- öljy
Yön aikana ihoa ravitseva ja elvyttävä inca inchi-öljy saadaan trooppisessa Etelä-Amerikassa kasvavan Plokenetia volubis-kasvin hedelmistä ja siemenistä. Omega 3 vahvistaa ihoa ylläpitämään ihon joustavuutta.
Omega 6 auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria, joka ehkäisee kosteuden haihtumisen.
Antioksidantti E-vitamiini suojaa ihoa vaurioittavilta vapailta radikaaleilta.

Cupuacu-voi
Cupuacu-voi uutetaan Amazonin sademetsässä kasvavan Theobroma grandiflorum - puun siemenistä, jotka sisältävät runsaasti öljyhappoja ja kasvisteroleja.
Öljyhapot jättävät ihon pehmeäksi, joustavaksi ja hehkuvan näköiseksi. Kasvisterolit auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria säännöstelemällä veden ja lipidien tasapainoa ihon ylimmässä kerroksessa, stratum corneumissa.


Hyaluronihappo
Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan, mutta sen pitoisuus vähenee iän myötä. se voi imeä vettä ihon syvemmistä kerroksista jopa 1000 kertaa oman painonsa ja säilyttää veden niin kuin sieni. Hyaluronihapolla on ihoon pullistava vaikutus, joka auttaa silottamaan ryppyjä ja ylläpitämään ihon terveen kosteustasapainon.



Ensimmäisen testikerran jälkeen annan kyllä tälle täyden kympin. Levittyi hyvin, ei jäänyt liian rasvaiseksi, jota pelkäsin etukäteen.
Aamulla kasvojen iho oli selvästi pehmeämpi. Joten odotan innolla mitä säännöllinen käyttö tekee.


Jos itse ihastuit tuotteeseen niin saat sen tilattua nettikaupastani. Ja ensimmäisestä tilauksesta saat -10% alennusta sekä toimituskulut ilmaiseksi.


tilaa tuote tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...