tiistai 24. lokakuuta 2017

I LOVE ME-messut


Viime viikonloppuna eli 20-22.10 oli taas messukeskuksessa I LOVE ME- messut. 
Vuoden kohokohta näin alalla työskentelevälle.
Saman katon alta löytyy niin paljon terveyteen, kauneuteen, muotiin ja hyvinvointiin liittyen.

Menin messuille ensin yksin ja sain muutaman tunnin päästä rakkaan serkkuni seurakseni.
Kävin alussa itsekseni läpi lähinnä tuon kauneus osion. Sieltä löytyi vaikka ja mitä mielenkiintoista.

Pääosinhan oma kosmetiikkani on kaikki Oriflamen tuotteita joten en hankintoja tehnyt mutta oli kiva perehtyä mm luonnonkosmetiikkaan. Tutustua erilaisiin hoitoihin sekä alalla oleviin koulutuksiin.





Yhdessä serkkuni kanssa kävimme läpi hyvinvointipuolta, eli alueet lunnollisesti ja terveys.
Saimme kyllä siellä kulumaan monta tuntia. Niin paljon oli nähtävää ja tutkittavaa.

Kävimme molemmat testauttamassa omat ravinnearvot Pűr kojulla. 
Testi tehtiin sähkömagneettista värähtelyä analysoivalla laitteella. Ja tulokset kuulemma ovat luotettavia.
Omissa tuloksissa muutama kohta yllätti, kuitenkin syön hyvin ja vitamiinit myös päivittäisessä  käytössä mutta silti oli parissa parannettavaa. Joten seurailen nyt tilannetta näiden osalta ja uskon ihan ruoalla saavan nekin tasapainoon.

Pääosin kaikki vitamiini- ja kivennäisainearvot olivat kohdillaan ja kaikki ihon hyvinvointiin vaikuttavat tekijät olivat tasapainossa.

Oli kiva saada tulokset mukaan jotta voi sitten jossain vaiheessa käydä katsomassa onko tilanteessa saatu muutosta.





Muita hyvinvointipuolen mainittavia oli mm. Roberts berrie.sin marjajuomat joka oli itselle uusi tuttavuus. Tuli ostettua laatikko näitä kotiin. Sekä LOHILO proteiinijäätelö oli hyvänmakuinen ja voisin harkitakin herkkupäivänä tätä ostavani.
Sitten maistelimme BFree:n gluteiinittomia tortillalettuja, alla kuva näistä. Oli maistuvia ja näitä sai eri makuisia. Positiivinen itselle uusi tuote.
Kiinnostamaan jäi myös FLASKA:n upeat lasipullot. Nämä ovat juomapulloja joiden lasi on käsitelty TPS-menetelmällä ja se muokkaa pullossa olevan veden rakennetta. 

Jäi sellainen fiilis, että muovipulloista ei kuitenkaan koskaan tiedä irtoaako niistä jotain. Eli olen osittain jo lasisiin siirtynyt niin pitää varmaan koko perheelle hankkia tälläiset jossain vaiheessa.




Messuilla olisi ollut myös tarjolla upea määrä luentoja. Harmi vain ei aika oikein niihin riittänyt ja se mikä olisi kiinnostanut ei sattunut omaan aikatauluun.
Kävin kuitenkin kuuntelemassa Katri Syvärisen puheenvuoron;
löydä elämän taika - suorittamisesta iloon. 
Osui kyllä aika oikeaan tässä kiireisessä elämässä. Hän puhui siitä miten on itse löytänyt sen rauhoittumisen taidon. Miulta se taitaa olla vielä hukassa mutta pakkohan se on löytää jostain. Olen kyllä oikeaan suuntaan menossa koko ajan. Koska tiedostan tilanteen ja haluan siihen muutosta.

Paljon nähtiin ja koettiin. Paljon jäi näkemättä ja kokematta myös. Ensi vuonna sitten taas lisää <3

Alla vielä kuvina omat mukaan tarttuneet ostokset. Vähän piti himmailla kun olin junalla ja ei jaksanut raahailla enempää. Kyllähän siellä ostettavaa riitti.

Mukava päivä ja suosittelen  kyllä messuille menemään ensi vuonna. Varmasti löytyy jokaiselle jotakin!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...