sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Äiti ♥

Tänään on mennyt 6v siitä kun miun äiti kuoli. Ikävä on kova, ja sen takia tuntu, että tahon kirjottaa jotain miun äidistä ♥ Miun äiti oli kuollessaan 47v, ihan liian nuori. Se kerkes miun vanhemmalle pojalle olla ihan huippu MUMMA, nuorempaa ei ehtinyt nähdä. Näen useesti tosi eläviä unia äidistä sekä iskästä, joten uskon ja toivon, että jollain tapaa ne on mukana mein elämässä.

★Miun äiti teki ehottomasti maailman parasta pullaa, korvapuusteja mitä naapurin lapsetki aina kehu. :)
★Lapsena etelänreissuilla mie halusin joskus pukea samanlaisia vaatteita kun äiti, oltiin kerrankin "paitasiskokset".
★Äiti teki aina tosi hienoja ja hyviä synttärikakkuja.
★Äiti pakotti miut välillä pitää hameita tai mekkoja ja laitto miun takkutukan ponnarille, kun mie oisin tahtonu kulkea verkkareissa, tukka takussa ja nhl lippis päässä :P
★Äiti opetti miut neulomaan, virkkaamaan ja ompelemaan, ja miulle jäikin "perinnöks" äidin ompelukone. Se oli kyllä taitavampi, mutta koko ajan opin itekkin lisää :)
 ★Kun olin jo isompi, tykkäsin siitä kun istuin lattialla, äiti sohvalla ja se näpräs miun hiuksia. Teki lettejä ja purki pois, tykkäsin siitä tosi kovin.
 ★Äiti anto miulle ja miun veljelle periks kun tahottiin ottaa hamsteri ja kilpikonnia ;)
★Äiti sano aikanaan, että en saa kotonta muuttaa ennen ku oon oppinu tekemään karjalanpaistin samalla tavalla kun mein isomummi aina teki.
No mie mokoma karkasin jo 17v, mutta muutin vielä myöhemmin n. puoleksi vuodeksi takasin kotiin, niin sillon opeteltiin tää yhessä :)
★Äiti auttoi aina jokaisessa muutossa siivoomaan uuden sekä vanhan kodin.
★Aikuisena äidin kanssa istuttiin myös usein iltaa yhdessä, nautittiin muutamat juomat ja pelailtiin kaikki jotain.

Näitä ihania juttuja vois jatkaa loputtomiin, ehkä se ajatus tuli selväksi, miten paljon ihania hyviä muistoja on ♥
mie ja äiti v. 1983




















6 kommenttia:

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...