torstai 30. tammikuuta 2014

Jauhelihapasteijat

Mie varmaan harvemmin tuun kirjottelemaan varsinaisia ruokapostauksia, leipomisesta koetan sillon tällön. Meiän 4-henkisessä perheessä menee niin paljon ruokaa ja sitä saa laittaa lähes päivittäin, joten ei se tunnu kirjottamisen arvoiselta. Nyt pitää kuitenki kertoa mein tän iltasesta iltapalasta :)


Tekasin varsinaiset "kaapinkolistus-lihapasteijat" :P mein äiti sano niitä kaapinkolistus ruoaksi mihin oli käytetty edellisen päivän jämiä ja yhdistelty joksikin uudeksi ruoaksi :)
Pojat oli laittanu täällä päivällä ruokaa miun ollessa töissä ja siitä oli jääny yli reilusti couscus:ta. Itse olin paistanu jauhelihaa huomisiin eväisiin ja myös sitä oli jäänyt yli. Siitä se ajatus sitten läksi :D
Pakastimesta löytyi paketillinen lehtitaikinalevyjä. Lämmitin pannulla jauhelihat, pari lusikallista couscus:ta (normaalistihan pasteijoissa on riisiä, joten kokeilin sen korvaamista), laitoin tilkan kermaa, maustoin sekä pilkoin sekaan sipulia ja 2 keitettyä kananmunaa. Paistoin seosta viitisen minuuttia pannulla ja levitin taikinalevyjen sisään. Sen jälkeen voitelu ja uunissa n. 250astetta, 15min.Ei ollut ensin odotuksia näiden suhteen, mutta hitsi vie, että olivatkin hyviä!! Nam.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...