torstai 16. tammikuuta 2014

Hyväpostipäivä :P

Tänään ehdottomasti oli hyvä postipäivä, kun niiden ihanien pinkkien tennareiden lisäksi oli tullut muutakin kivaa postia, eikä kerrankin yhtään laskua!! :D normaalisti niitä on nippu ja ei muuta.

Tänään ensimmäisessä kirjeessä oli veripalvelun kortti, kävin viime kuussa luovuttamassa verta, niin siitä sai oman kortin, jossa tiedot tallessa ja veriryhmä esillä, helpottaa seuraavaa verenluovutuskertaa.

Tänään oli myös tullut ilmoitus saapuneesta oriflamen paketista, olen siis viime kesästä lähtien toiminut oriflame-edustajana ja kuukausittain saan mitä ihanimpia tuotteita sekä itselle, että ystävilleni toimitettavaksi. Tällä kertaa olin kuitenkin tilannut vain ja ainoastaan itselle uusia energiapatukoita,jotka oli tarjouksessa 3pkt kahden hinnalla. Ajattelin, että nämä olisi hyvä välipala niinä päivinä kun oma ruoka jää väliin lasten kiireiden takia ja rupee himottamaan karkit, niin jos näillä välttäisi sen himon :)
Ajattelin näistä myös ystävilleni antaa maistiasia, kun nyt ovat uutuustuotteita
Kunhan kerkeän joku pv maistamaan, päivittelen tuonne treenipäiväkirja puolelle miltä maistuivat :)




http://fi.oriflame.com/products/category.jhtml?prodCat=wellness
Tämän linkin kautta pääset oriflamen wellness sivuille.



Mutta mutta, ei se hyväpostipäivä suinkaan vielä siinä ollut. Olin viime vuoden aikana suositellut PAM ammattiliittoa 5 ihmiselle ja siitä Pam antoi suosittelijoille lahjaksi 250e arvosta lahjakortteja S-ryhmälle. Oon tästä niin intona, koska kun pari ensimmäistä sain liittoon suostuteltua, olin odottanut jotain pientä tavaralahjaa. (Vuosia sitten suosittelin ystävälleni liittoa ja sain liittymään ni postista tuli pieni taskulamppu). Sitten kun vuosi läheni loppua, sieltä tulikin yleinen ilmoitus, että aina puolessa vuodessa jos saa 5 uutta jäsentä, he palkitsevat 250e lahjakortilla. Mukavasti ylimääräistä näin joulun jälkeen.





Mutta, ei näköjään ole hyvää ilman pahaa!
Meidän 2 vuotias rämäpää sai 1,5kk sitten synttärilahjaksi lasten tabletin ja se on osoittautunut ihan loistolahjaksi noin energiselle lapselle. Rauhottuu välillä täysin sen parissa. On kuukauden aikana oppinut pelaamaan ties minkälaisia muistipelejä ym. ja kuuntelemaan Youtubesta SM-liigajoukkueiden maalilauluja (Juniori on nimittäin astetta kovempi lätkäfani :P) sekä katsomaan piirrettyjä.
No, tänään oli kaveri kylässä ja pojilla meni kyllä hyvin leikit yhteen, mutta jossain vaiheessa juostessa tuota "keittiö/olohuone ympyrä- rumbaa" ja HPK:n maalilaulun soidessa taustalla, kone tippui näyttö edellä maahan. Takapuolellahan siinä on hieno kuminen iskunkestävä suoja, mutta ei tietenkään edessä. Pojat oli muutenkin aika vauhdikkaalla päällä ja vahingon jälkeen kone lensi vielä kerran maahan, ehkä osittain tarkoituksella. mene ja tiedä 2-vuotiaan aivoituksia. Mutta kun siinä vaiheessa kielsin touhun ja otin koneen pois kokonaan leikeistä, olikin näyttö haljennut. Joten pitää nyt pähkäillä saako sitä lasia jostain ostettua, vai pitääkö se korjauttaa, katsoin jo netistä,että maksaisi n. 100e. Pitää myös käydä tarkistamassa oman kotivakuutuksen omavastuu. Mutta oishan tää voinu jäädä tapahtumattakin, nyt melkein puolet tuosta tänään lahjaksi saadusta 250eurosta menee tämän korjaamiseen. Johan se poitsu kerkesikin sillä tosiaan reilu kuukauden pelailla :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...