perjantai 17. tammikuuta 2014

Perjantai-illan herkut

PERJANTAI, TAAS :P
Tuntuu, että just oli perjantai, viikko meni tosi vauhdilla. Tänään miun alkuillan herkkuna oli Valion Luostari juustoa & viinirypäleitä. Suosittelen maistamaan, nää 2 herkkua samalla suupalalla on vaan niiiin hyvää. Lähes yhtä hyvää kun AURA-juusto ja päärynä. Testatkaa ihmeessä :)





Ja näiden lisäks päätin tehä pitkästä aikaa pizzaa tänään. Mieheni on taas iltavuorossa, joten ajattelin, että ois mukava yllätys kun on omatekosta pizzaa valmiina ;)

Tein siis 2 pellillistä pizzaa, tässä yhden pellillisen ohje:

Ensin sekoitetaan hiiva kädenlämpöiseen veteen. Itse käytän aina kuivahiivaa, joten 2dl vettä ja 2tl kuivahiivaa. Sen jälkeen kun hiiva on liuennut joukkoon, laitetaan 1tl suolaa ja 3rkl öljyä. Sen jälkeen sekaan 5dl vehnäjauhoja, enemmänkin jos taikina sitä vaatii. Sen verran, ettei taikina tartu enää sormiin.
Sen jälkeen liinan alle ja kohotellaan n. 30minuuttia.
Eli tein siis tämän ohjeen x 2.

Puolen tunnin kuluttua kaulin taikinat suoraan leivinpaperin päälle. Molemmissa pizzoissa on alla yrttitomaattimurskaa sekä päällä pizzajuustoraastetta. Toiseen pizzaan laitoin täytteeksi; jauhelihaa, pepperonia, tomaattia, jalapenoa sekä aurajuustoa. Ja toiseen pepperonia, kanaa, ananasta, jalapenoa sekä aurajuustoa. Tuoksut on huumaavat ja makukin mitä parhain ;)
NAM!

Mukavaa talvista viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...