torstai 23. tammikuuta 2014

Lisää Tiimarivouhotusta :P

Nyt tää touhu kyllä karkas ihan käsistä. Kehotin eilen ystäviäni menemään sinne Tiimarin loppuunmyyntiin, koska mielestäni se eilen kehumani -70% oli niin hyvä ale. Yksi ystävistäni oli mennyt heti tänään aamulla, ja hän soitti miulle töihin 11maissa, että nyt se on viimosta päivää auki ja saa mättää ison muovikassin täyteen mitä vaan ja maksaa 10e. Pakko oli lähteä samantien ruokatunnin viettoon ja keräämään oma säkillinen. Loppupeleissä tulikin ostettua 2 pussillista :P



 Nyt mielestäni voi jo kehua olevan halpaa :D kaikki nämä 20e. Ja tuon kokoiseen pussiin mahtui jo ihan kivasti tavaraa. Näillä askarrellaan varmaan koko loppuikä ;) Sana lähti leviämään aika nopeesti ja iltapäivällä käyneet ystäväni sanoivat liikkeen olevan jo aika tyhjä, mutta saivat hekin kassilliset kerättyä ;) Itse kun kerkesin heti aamusta, oli valikoima tosi hyvä.
 



Tuossa on kyllä tavaraa niin paljon, että olisi tullut varmasti maksamaan monia satoja euroja. Mainitsemisen arvoisia mm. nuo spraymaalit olisivat olleet jo 50e, cars ja spiderman tavarat pelkästään jo n. 60e. Käsintehdyt paperit keskellä kuvaa 4,99/kpl ja niitä on n. 10, eli 50e jo niistäkin. Pienet kaksiosaiset korttipohjat n. 50e myös. Rahin päällä olevat yksi- ja kaksiosaiset kortit joita oli lähemmäs 50kpl, olisi maksanut varmasti jo n. 70e. Sohvan reunalla olevat aurinkolasit 40e. Oikeassa laidassa olevat, pienissä pusseissa olevat askartelu"kuvat" yli 100e. Näistä nyt äkkiseltään laskettuna tulisi jo yli 400e, mutta mainitsematta jäi kaikki nuo paperit, kartongit, kynät, kumit  tehtävävihkot, vihkot, paperinarut, pezit ym. joten en varmasti liioittele jos sanon kassien oikeaksi hinnaksi 600-700e. HULLUA!!!

 Mutta, tästähän ilmeni ongelma. Mihin ihmeeseen nää kaikki laitetaan?! Joten päästiin miun lempiaiheeseen, kaappien siivoomiseen :) Hain Prismasta pahvisia säilytyslaatikoita ja kaivoin kaikki vanhatkin askartelutarvikkeet esille. Niitähän ei ollukkaan ihan vähän. Oli pojan huoneessa, pojan vaatehuoneessa erilaisissa laatikoissa. Kodinhoitohuoneessa parissa eri paikassa sekä jopa eteisen kaapeissa. Nyt on kaikki vaatehuoneen hyllyillä nätisti järjestyksessä ja lajiteltuna :)



Ja tästähän sain kimmokkeen järkätä koko vaatehuoneen uudelleen. Nyt ei auta kun ootella vapaapäivää, en meinaa malttaa. Huominen menee kokonaan töissä ja jäähallilla. Perjantaina mennään töiden jälkeen kylään. Viikonloppunakin menen toisena päivänä töihin, en ole vielä päättänyt kumpana, Mutta jospa toisena kerkeisin vaatehuoneen kimppuun :)
















3 kommenttia:

  1. :D :D Hyvä hyvä! Mulla on vähän sama pulma noiden Tiimari-kamojen kanssa... mihin ihmeeseen ne laittaa??? :D
    <3 Nora

    VastaaPoista
  2. Heh. Joutuu järkkäämään kaikki kaapit uusiks et saa ne mahtumaan ;)

    VastaaPoista
  3. Fiilistelen täällä siun puolesta kaikkea tuota askartelukamaa ja vaatehuoneen siivousta! Mut miehän oon vaan wannabe-askartelija ja vaatehuonekin on oottanu sitä oikeeta hetkeä vähän turhan kauan... :D Hahaha!

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...