lauantai 18. tammikuuta 2014

Tarjottimen tuunausta

Olen pidemmän aikaa (varmaan jo vuosia) miettinyt, että tahtosin ostaa tarjottimen. Mut kun se ei oo arkipäivisin mitenkään tarpeellinen, niin ei oo tullut hankittua. Se ois kätsä kun sillon tällön tarjoillaan puolin jos toisin aamiainen vuoteeseen, ja joskus tulee olohuoneeseen otettua sapuskaa mukaan. Ja kun on nyt ens kesäks hankittu kaasugrilli valmiiksi, niin sellasella ois kätsä kuskailla niitä sapuskoja pihalle.
Nyt tulee valitettavasti taas kerran pientä Biltema-mainostusta :P mutta siellä oli tammialessa tarjottimia ja ajattelin, että nyt sen vihdoin ostan :) lähtöhinta oli n. 6€ (ei paha sekään) ja nyt vaan 2,49€. Ostin niitä nyt sitten kaksi kappaletta.



 Tässä tarjotin sellasena kun sen ostin.










Mie en kuitenkaan tykänny tosta puunväristä, joten tahoin maalata molemmat tarjottimet valkoisiksi. Ensin laitoin pohjaan maalarinteippiä. Alla olevissa kuvissa ensimmäinen kerros maalia levitetty.





Ja lopuksi kuva valmiista tarjottimesta :) Kyllä nyt kelpaa isännän tarjoilla miulle huomenna aamiainen vuoteeseen ;) vai näinköhän se menee toisinpäin :P Nähtäväks jää ;)






2 kommenttia:

  1. mie ostin kesällä ton saman tarjottimen ja maalasin harmaaks ;)

    VastaaPoista
  2. Heh :D meil on kyl monia samanlaisia ajatuksia ja mieltymyksiä muutenkin :)

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...