lauantai 25. tammikuuta 2014

Paperinarupallot

Lauantai ja VAPAAPÄIVÄ! IHANAA! Huomenna sit töihin muutamaks tunniks, mutta tänään kerkesin tehdä vaikka ja mitä! Ensimmäinen mainitsemisen arvoinen on se alkuviikosta hehkuttamani vaatehuoneen siivous. Sain koko urakan tehtyä, sieltä löyty laatikollinen kirppiskamaa ja jätesäkillinen roskaa. :P
Nyt on kaikki järjestyksessä ja jopa yksi tyhjä hylly ;)

Tän ohella kerkesin tänään kokeilla näitä paperinarupalloja ja niitä oli tosi kiva tehdä, sekä helppo!!
Joten tässä miun ensimmäiset testit, huomenna kun kerkeen niin lähen ostamaan ilmapalloja ja pitää tehdä jokunen lisää. Nyt ei ollut kotona kun vesi-ilmapalloja ja olivat niin pieniä, että väkisin jäivät pikkasen soikeeksi. Joten seuraavat sitten vähän isompia ja pyöreempiä. Mutta oon ihan tyytyväinen noihin ensimmäisiin koeversioihinkin :)



Eli puhalsin ensin 4 vesi-ilmapalloa. (Hirveellä työllä ja tuskalla ja poskiin koski seuraavat 2tuntia :P )
Käytin mustaa ja valkoista paperinarua.



Vasemmalla olevassa kuvassa kaikki tarvikkeet! Kumihanskat ois ollut enemmän kuin mainiot, mutta niitä ei ollut niin otin sitten tuollaset puuvillakäsineet, kun en tahtonut tuota liimaseosta suoraan sormiin laittaa. Mustassa astiassa on siis ihan perus erikeepperiä ja seassa vettä, noin puolet ja puolet.


Yksi pallo kerrallaan pyöritelin paperinarun ensin liimaseoksessa ja sen jälkeen pallojen päälle ympäriinsä. Narun lopun pujotin muutaman kierroksen alle. Annoin pallojen kuivaa n. 4h ja mitä kauemmin, sitä parempi :) 
Sen jälkeen puhkaisin pallot neulalla ja otin pinsetillä pallon riekaleet pois.










Tälläisiä niistä sitten tuli! Ihan kivoja, mutta tosiaan pikkaisen soikeita!
Joten seuraava erä pyöreempiä ;)


Ja lauantai-illan herkuksi väsäsin tänään kana-fetasalaattia ja seuraksi yrttipatonkia. Normaalisti kyllä vältän tuota vaaleeta leipää, mutta menköön nyt lauantain kunniaksi ;)
Hyvältä maistui! 


1 kommentti:

  1. Tosi nättejä noi pallot! :) ois kiva tehdä itekin, mutta tuskin meillä säilysivät kauaa ehjänä... :D

    VastaaPoista

6vk valmennuksen tuloksia

 Asiakkaiden luvalla kerron tässä Teille yhden naisasiakkaan sekä yhden miesasiakkaan tulokset kuuden viikon valmennuksen ajalta. Valmen...